Om / Kontakt

Explorista.se handlar om en massa U:n. Uteliv, upptäcka, uppleva, utmana, utvecklas. Motivera och inspirera.  Jag bloggar om uteliv & träning, om vanlife, äventyr & drömmar. Mixat med inspirerande resor, life design & personlig utveckling. Och snygga foton, alltid snygga foton!

Jag heter Emmi och jag är en 34-årig tjej vars hjärta slår för drömmar. Att uppleva, resa, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Fallskärmshoppning har alltid en plats i hjärtat, liksom att köra sporthoj, supermoto & enduro. Tacksam över att ha fått åka skidor sedan barnsben, blandat med några år av snowboard, och jag tackar aldrig nej till en dag fylld av mountainbike. Har alltid haft en dröm om vanlife och sommaren 2018 byggde vi en egen campervan av en Nissan Interstar som ska ta oss runt på massor av äventyr framöver.

Min tid spenderar jag gärna i bergen eller vid havet och kitesurf är en ny kärlek som är här för att stanna. Mindfulness, yoga, meditation och personlig utveckling är spännande och jag fystränar ofta och gärna – för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål.

Jobba med mig – egenföretagare & bloggsamarbeten

Vill du jobba med mig? Jag samarbetar gärna med företag som passar min profil och föredrar långsiktiga samarbeten där vi gemensamt kan stärka våra varumärken.

Jag en digital marknadsförare med resultatinriktat affärstänk och internationell erfarenhet som brinner för digitalisering – jag trivs bra i den ständigt förändrande och utmanande digitala världen. Jag har ett datadrivet fokus och att leda digitaliseringprojekt, affärsutveckling och team i förändring är några av mina styrkor – tillsammans med att tolka data till praktiskt användbara insikter!

Mitt arbete är alltid resultatinriktat mot ROI/konvertering och jag har bred erfarenhet inom e-handel, digital transformation, SEO, SEM, marketing/brand strategy, influencer marketing, digital annonsering, sociala medier och content. Mer om vad jag har gjort hittar du på LinkedIn.

Anlita mig för:

  • Bloggsamarbeten i form av redaktionellt material/advertorials och bannerannonsering – Några exempel på företag jag samarbetar eller har samarbetat med är Addnature, Craft & Bikester. Samarbeten med casinoverksamhet tackar jag vänligt men bestämt nej till då det inte alls passar med min målgrupp.
  • Strategiarbete – Med lång erfarenhet av arbete med marknadsföring, digitalisering och olika typer av strategiarbete för digitala/sociala medier & content inom olika branscher hjälper jag dig att sätta vision och mål, och tar fram rätt strategi för att nå hela vägen fram.
  • Foto – Kärleken till fotograferandet var det som startade mitt företag 2010 och jag fotograferar och säljer bilder till privatpersoner och företag, se min portfolio här.
  • Content production / copy – Jag älskar att skriva och fotografera och med det i grunden skapar jag säljande och varumärkesbyggande innehåll med bild & text, naturligtvis väl anpassat för dina olika kanaler. Exempelvis har jag publicerat flera resereportage i tryckt media, skrivit artiklar för onlinemagasin och SEO-anpassade texter för webb.

Let´s create magic – hör av dig, jag svarar inom ett par timmar!

emmi (a) explorista.se

PR-policy

Om inlägget är sponsrat eller om jag har fått produkter från företag skriver jag ut det i samband med inlägget. Jag värderar transparens och öppenhet högt då mina läsare alltid ska kunna lita på att det som står i bloggen är mina egna ord och åsikter. Jag tar gärna emot pressprover, men utan garanterad exponering.

Jag  är medlem i Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers samt i nätverken Svenska Resebloggar & Kvinnliga äventyrare.

Cookies & Privacy policy

Jag värderar transparens och min privacy och cookie policy hittar du här. Kort sagt – den här siten använder Google Analytics, WordPress statistics och Hotjar för att samla data om besökarbeteende så att jag kan göra ännu bättre inlägg och en bättre upplevelse för dig som besökare, samt dina uppgifter som namn, e-postadress etc. om du lämnar kommentarer.

Bilder

Bilderna på bloggen är alltid mina egna om inget annat uppges. Om du vill köpa bilder är du välkommen att kontakta mig och vill du använda en av mina bilder på din privata blogg så är du välkommen att göra detta så länge du först frågar om lov, meddelar mig var bilden kommer att finns och alltid länkar till explorista.

medlem i Influencers of Sweden

Medlem i Kvinnliga äventyrarenordic outdoor blog awards nominerad explorista.se