Om / Kontakt

Explorista.se handlar om en massa U:n. Uteliv, upptäcka, uppleva, utmana, utvecklas. Motivera och inspirera.  Jag bloggar om uteliv & träning, om äventyr & drömmar. Mixat med inspirerande resor, life design & personlig utveckling. Och snygga foton, alltid snygga foton!

Jag heter Emmi och jag är en 33-årig tjej vars hjärta slår för drömmar. Att uppleva, resa, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Fallskärmshoppning har alltid en plats i hjärtat, liksom att köra sporthoj, supermoto & enduro. Tacksam över att ha fått åka skidor sedan barnsben, blandat med några år av snowboard, och jag tackar aldrig nej till en dag fylld av mountainbike.

Min tid spenderar jag gärna i bergen eller vid havet och kitesurf är en ny kärlek som är här för att stanna. Mindfulness, yoga, meditation och personlig utveckling är spännande och jag fystränar ofta och gärna – för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål.

Jobba med mig – egenföretagare & bloggsamarbeten

Vill du jobba med mig? Jag samarbetar gärna med företag som passar min profil och föredrar långsiktiga samarbeten där vi gemensamt kan stärka våra varumärken.

Jag en digital strateg & marketing manager med resultatinriktat affärstänk och internationell erfarenhet, som brinner för digital/social marknadsföring, projektledning och e-handel. Jag förstår sambandet mellan varumärkesbyggande content, säljande annonsering & social media marketing, ser vikten av analys och uppföljning och är en duktig projektledare – mer om det på LinkedIn.

Anlita mig för:

  • Content production – Jag älskar att skriva och fotografera och med det i grunden skapar jag säljande och varumärkesbyggande innehåll med bild & text, naturligtvis väl anpassat för dina olika kanaler.
  • Strategiarbete – Med lång erfarenhet av arbete med sociala medier & digital marknadsföring inom olika branscher hjälper jag dig att sätta vision och mål, och tar fram rätt strategi för att nå hela vägen fram.
  • Foto – Kärleken till fotograferandet var det som startade mitt företag 2010 och jag fotograferar och säljer bilder till privatpersoner och företag, se min portfolio här.
  • Grafisk design & webbdesign – Behöver du en material till tryck eller webb, en grafisk profil, en lätthanterlig webbsida eller nytt tema till bloggen? Hör av dig så ser vi vad jag kan hjälpa dig med!
  • Bloggsamarbeten i form av redaktionellt material/advertorials och bannerannonsering – Några exempel på företag jag samarbetar eller har samarbetat med är Addnature, Craft & Bikester. Samarbeten med casinoverksamhet tackar jag vänligt men bestämt nej till då det inte alls passar med min målgrupp.

Let´s create magic – hör av dig, jag svarar inom ett par timmar!

emmi (a) explorista.se

PR-policy

Om inlägget är sponsrat eller om jag har fått produkter från företag skriver jag ut det i samband med inlägget. Jag värderar transparens och öppenhet högt då mina läsare alltid ska kunna lita på att det som står i bloggen är mina egna ord och åsikter. Jag tar gärna emot pressprover, men utan garanterad exponering.

Jag bloggar idag under nätverket Everyday Stories och är medlem i Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers samt i nätverket Svenska Resebloggar.

Bilder

Bilderna på bloggen är alltid mina egna om inget annat uppges. Om du vill köpa bilder är du välkommen att kontakta mig och vill du använda en av mina bilder på din privata blogg så är du välkommen att göra detta så länge du först frågar om lov, meddelar mig var bilden kommer att finns och alltid länkar till explorista.

medlem i Influencers of Sweden

Medlem i Kvinnliga äventyrarenordic outdoor blog awards nominerad explorista.se