Explorista är bloggen som handlar om frihet, äventyr och outdoors. Att upptäcka, uppleva, utmanas och utvecklas. Motivera och inspirera – till ett aktivt liv, till att våga äga din egen tid & testa nya grejer, till ett liv som inte bara levs på helger och semestrar.

Jag bloggar om resor, vanlife, life design och personlig utveckling – mixat med en mountainbike, träning, kitesurf, skidåkning & vardagsäventyr. Och snygga foton, alltid snygga foton!

explorista porträtt header image

Jag som driver Explorista heter Emmi Holmer, en 34 år gammal tjej vars hjärta slår för äventyr och ett aktivt liv. Frihet är ett av mina viktigaste ledord och jag tror på att livet är till för att levas, det handlar om så mycket mer än helger och semestrar. Att uppleva, resa, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker.

Min tid spenderar jag gärna i bergen eller vid havet och kitesurf är en kärlek som är här för att stanna. Mindfulness, yoga, meditation och personlig utveckling är spännande och jag fystränar ofta och gärna – för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Min utgångspunkt i vardagen är Göteborg, men jag befinner mig ofta på andra platser runt om i Sverige och världen.

Fallskärmshoppning har alltid en plats i hjärtat, liksom att köra sporthoj, supermoto & enduro. Tacksam över att ha fått åka skidor sedan barnsben, blandat med några år av snowboard, och jag tackar aldrig nej till en dag fylld av mountainbike. Har alltid haft en dröm om vanlife och sommaren 2018 byggde jag och min kille en egen campervan av en Nissan Interstar som ska ta oss runt på massor av äventyr framöver.


I’m a digital marketing specialist who transforms data into actionable insights and thrives in the constantly changing and challenging digital world.

Det är den första meningen på min LinkedIn-profil, och den stämmer bra in på det jag gör. Jag brinner för digitala medier, digitalisering, tror på datadrivet analysarbete och arbetar idag internationellt som marknadschef, samtidigt som jag driver mitt eget bolag där jag arbetar med foto, content production, webb, annonsering i digitala kanaler och sociala medier.

Vill du jobba med mig? Här kan du läsa mer om vad jag kan erbjuda och vad jag har gjort tidigare, eller maila mig på emmi (a) explorista.se!

explorista portrait

Just nu spenderar jag tre månader i Brasilien och under den här perioden är jag stolt att samarbeta med Europeiska ERV reseförsäkringar.


Läsvärda inlägg & kategorier

Close
Close