I april väntar…

…vi en liten äventyrare till i familjen!

Januari 2021 announcade med en bild från topptur i Tänndalen vi att vi skulle få en liten i april (se bilden längst ner i inlägget), och det blev ju bra så vi gör en copy paste på det, med ny bild från januaritopptur i Tänndalen och allt, och hoppas att allt går vägen så att tiny får bli storebror i april.

Jag mår bra och är i vecka 26 – men den här graviditeten har också fört med sig tröttheten from hell vilket har gjort att bloggen har fått bli lidande. Någonstans får man helt enkelt välja, och det har inte funnits energi över till bloggen efter äventyren, resorna och familjen.

Med det sagt så hoppas jag att tröttheten snart ger sig och så snart den gör det blir det mer liv i bloggen igen (jag saknar det!). Ni hittar mig såklart på Insta också, även om uppdateringarna där inte heller har varit superfrekventa det senaste.

Vi håller tummarna för att allt går bra, och spånar på nya, roliga planer för den här föräldraledigheten och jag lovar att berätta mer om det längre fram. Med äventyr och natur och resor – som föräldraledigheten ska vara!

Januari 2021 – gravid med tiny

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close