Alltså, den här påsken och kontraster! Från tussilago & nästan utslagna tulpaner till snöoväder och 0-gradigt – det är väl det som är charmen med april? Min påskhelg har verkligen sprungit iväg – jag har träffat massor av vänner, gjort massa kul grejer & samlat på mig massor av energi!

vitsippshav strömsbergsskogenvår åkrar

Ok, påskhelgen kanske inte har bjudit på massor av vårsol och värme, men jag har ändå spenderat massor av tid utomhus. Jag har promenerat i hav av vitsippor, ätit påskmiddag med familjen och sprungit en sväng. Shoppat MC-kläder till sommarens äventyr (kan avslöja att Europa står på schemat) och målat och fixat golv i garaget.

Grillat korv medan snöflingorna yrde runt oss vid Härlanda tjärn, ätit påskgodis och känt mig tvungen att bege mig ut i ett snöoväder vid 2130 i går kväll – bara för att jag älskar snö!

tjej vitsippor strömsbergsskogen jönköping

Idag har jag varit iväg en sväng vid Torslanda lagun och vandrat 6 km bland svanar, tussilago och vackra utsikter (ni ska få se lite bilder därifrån i ett annat inlägg) och resten av dagen valde jag att skippa den tänkta träningen och bara slappa inomhus med fotoredigering, kvalitetsläsning och hemmamys. I morgon drar träningen igång på allvar igen efter en långdragen förkylning, ser verkligen fram emot det!

Har du haft en bra påskhelg?

vitsippor

10 Comments

 1. Vackra foton! :-)
  Men jaa, det har verkligen varit kontraster. Idag var vi på hopptävling med sonen och det var +2 grader och snöblandat regn. Utomhusbana – tjoho….. Haha! :-D

  • Emmi
   Emmi Reply

   Tack! Haha, mysigt med tävling, mindre mysigt med snöblandat regn och utebana… :D

 2. Jag har haft en mycket bra helg, ganska kall som på alla andra ställen i Sverige. Även jag har haft en hemmadag idag och det är riktigt mysigt att bara få strosa omkring.

 3. Fina foton och vilken härlig helg :) Här i norr har det varit finväder, inte speciellt varmt men inte de där vädret i kontraster som du pratar i. Men huvudsaken du haft det bra :)

  • Emmi
   Emmi Reply

   Tack! Åhh, skönt med finväder. Idag vaknade jag till strålande sol, så härligt!

 4. Jag har haft en bra påsk, dock slapp jag aprilvädret och hängde i solen istället :)
  Vilket underbart vitsippe-hav det är på bilden <3

 5. Torslanda lagun? Den platsen måste jag också utforska!! Looks lovely. Hoppas, hoppas vitsipporna är kvar tills dess att jag kommer hem! Det borde de vara tänker jag.. Kram gumman!

  • Emmi
   Emmi Reply

   Ja, tror det är härligt att springa där runt om ett par veckor när det är lite mer grönt.

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.