Nu är vi här (hello Brazil!)

Palmer, 28 grader varmt och poolen precis utanför balkongen. Och 20 myggbett i ansiktet, yoghurtjakt och magsjuka. Mycket vind, varmt hav och kitesurf. Magiska solnedgångar och avokado stora som meloner. Hello Brazil!

emmi på stranden

Nu är det en vecka sen vi landade ner i Fortaleza och tog en Uber till Cumbuco där vi ska stanna tre månader. Och det har verkligen varit highs and lows – som livet brukar vara!

Vi bor i en jättefin lägenhet med två sovrum, två badrum och en balkong med utsikt över det stora poolområde vi har möjlighet att använda (och en simdel, perfekt för morgonträning tänker jag!). Utanför ligger stranden, alltså max 150 m utanför lägenhetens balkong, och på stranden står det långa, höga, vackra palmer som vajar i vinden.

cumbuco beach brasilien kitesurfare

emmi kitesurf

emmi kitesurf

Det blåser konstant, det är ungefär 28 grader i luften – och samma i havet! Att surfa i solnedgången (som är runt 1730) i bikini är inga problem. Vattnet är mer rörigt och choppigt än vad jag hade förväntat mig och även om det blåser hade jag nog hoppats på lite mindre jobbigt vatten. Men – det finns massor av laguner med plattvatten här så jag ser fram emot att testa att surfa där.

Massor av jobb – kom ju tillbaka från semestern för två veckor sen – och dessutom endast någon månad iväg från lansering i mitt och min väns egna stora projekt, ska bli sjukt kul att kunna dela det med er!

Men jag är nyfiken på dig, hur har du det och hur ser dina höstplaner ut?

emmi kitesurf backroll

kitesurfer cumbuco beach

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close