Vårvinterkärlek

Man måste bara älska soliga vinterdagar! I ett 8-gradigt Göteborg känns det dock mer som vår – älskar att vara tillbaka i huset och kunna gå runt och fixa i trädgården eller bara sitta ute mot trappan på altanen och njuta av solen! Helst hade jag ju varit ute och sprungit, men det tar vi i helgen!

klematis buxbom mynta vinter

Just nu kryper det i kroppen av träningslust – jag har ju alla träningsmål för 2017 att uppfylla och jag har ju liksom inte kommit så långt på vägen än… Så sugen på att fortsätta springa, nå fram till mitt mål att springa milen i april. Jag vill få rutin på gymmande, hitta en bra nivå och köra på för att göra kroppen stark igen.

Dessutom står det ett par skinande nya trailskor på en hylla och jag bara längtar efter att få ta ut dem i skogen! Men först krävs lite kondition och starkare ben, tror det kommer bli perfekt timing att börja springa trail där i mitten av april när milmålet är avklarat. gräs

bambu motljus gräs

Förra veckan var ju sjukt intensiv och jag får väl rikta ett tack till förkylningen som har gjort att den här veckostarten har blivit lugnare. Men lite frilansjobb har jag fått gjort – jag har satt upp vårt nya tema på Sofias site Uppochhoppa, jobbat med en annan WP-uppsättning & fixat klart bokföringen & årsbokslutet för året – håll med om att det är grymt skönt när det är gjort! Det händer också spännande saker på det privata planet, men det får jag återkomma till.

Ha en superskön torsdagkväll – snart är det helg igen!!

Skylt "amor" i trädgården gräs

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close