Tjocka overaller, snygga hjälmar, massor av kameror och grymt motljus – så ser det ut när ett gäng bloggare intar Åresjön med skoter!

Jag var ju på tokinspirerande Winter workation för par veckor sedan med Influencers of Sweden och då passade jag och ett helt gäng andra härliga bloggare på att åka skoter med Camp Åre. Som boende i Göteborg känns det exotiskt med skoter och jag har bara åkt med ett par gånger tidigare, det var riktigt roligt att få testa nu!åresjön utsikt sol & snöemilia westerström motljus årekamera vacker vinter i åreVi åkte två och två och jag började med att sitta bakom Sara som fick köra första vändan så att jag fick möjlighet att fotografera. Sedan byttes vi av och det var första gången jag körde skoter – riktigt roligt och ibland lite likt motorcykel, särskilt när vi fick dra på lite när vi körde över sjön.

Solskenet gav magiska bilder, snön var gnistrande vit och vacker & vyerna går inte att förklara. Om du har möjlighet – åk på en skotersafari! Att köra är enkelt och det är ett härligt sätt att kunna ta sig ut till en mysig våffelstuga på fjället. Vi åkte till Vita renen, perfekt för vår tvåtimmarstur, men vill du stanna och fika så lägg till en timme!

åresjön soluppgångskoter skoter åre

skoterled

Här är fler som har skrivit om skoteräventyret i Åre:

camp åre-instruktör utsikt över åresjön från ovan bloggare som fotograferar varandra Influencers of Sweden - bloggare i skoteroveraller

9 Comments

  1. Alltså, nu vet jag varför jag älskar Åre så jäkla mkt. Just på grund av det där…. bilderna…wow :)

    • Emmi

      Eller hur, älsk på ljuset och miljöerna i fjällen, det kan inte bli annat än grymma bilder!

  2. Härliga bilder och ett härligt äventyr. Att en inte blir trött på att se bilder från det där äventyret alltså. haha :)

  3. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.