Första dagen i backen

Solen sken i morse, så härligt att vakna till solsken över vit snö. Å andra sidan är det lika härligt att vakna till att det snöar, men idag sken solen. Lägenheten vi har fått här är helt klart under all kritik och hyresvärden mindre trevlig, men det är ju bara att finna sig och gilla läget. Varmt, torrt och varmvatten har vi iaf! Lovar att visa lite bilder från lägenheten – den är helt klart tvärtemot alla snygga inredningsbloggar… Hello 70-talskällare!

Dagen började med ytterligare en energitagande diskussion med hyresvärden innan frukost, galet vad diskussioner kan suga energi ur en! Som motvikt skaffade vi ett säsongskort och gav oss ut i skidbackarna! Säsongskortet vi köpte var ett Snowcard Tirol, vilket låter oss åka skidor i ca 80 skidorter här i Tyrolen, bl.a. Ischgl som ska få ett besök framöver. Grymt!

dsc_1875-01.jpeg

Otroligt vackert i skidsystemet, byn Serfaus där vi bor ligger på drygt 1 400 m och liftarna tar oss upp till över 2 800 m. Skäms nästan för att stackars systemkameran ligger intryckt i en garderob men det finns annat som har tagit fokus den senaste tiden så ni får nöja er med mobilbilder tillsvidare. (Usch, mobilbilderna blir alltid så mycket värre än vad jag tror när jag laddar upp dem stort, sorry!)

Galet fint är det iaf och det var skönt att få till de första carvingsvängarna för säsongen även om tekniken helt klart var lite rostig. Nu sitter jag i underställ, ullstrumpor och är härligt trött i kropp och huvud, älskar att vara utomhus! I morgon blir det mer skidåkning!

serfaus-fiss-ladis serfaus, austria

5 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close