Är du sugen på att komma igång med yoga så använd min länk så kan du testa Yogobe gratis i 14 dagar – helt gratis, inga bindningstider eller sånt.

Testa Yogobe gratis i 14 dagar 2018-länken är en “värva en vän”-funktion, så om du sedan registrerar dig för att fortsätta får jag också 30 gratisdagar. Win-win! Men testa, även om du inte vill fortsätta sedan så är ju 14 gratisdagar på Yogobe alltid 14 dagar skön yoga!

Efter en veckas skidåkning är det härligt att mjuka upp kroppen med yoga. Stela benmuskler får stretcha ut, framsidan av kroppen får öppna upp sig. Det var ganska länge sedan jag körde yoga nu men det är himla härligt och jag älskar hur fort kroppen blir smidig om man bara orkar hålla i och träna några korta pass i veckan. Planen är att få till lite lugn morgonyoga då och då, ett skönt sätt att börja dagen tänker jag.

Några Yogobe-favoritpass är Happy heart & Happy hips med Johanna Andersson, och hennes fem halvtimmespass Power intensive. Vill du veta mer så läs om mina första tankar om Yogobe eller mitt första yin yoga-pass. Dessutom kan du träna pilates, SOMA move, meditation och löpteknik via Yogobe.

Lite yoga någon kväll kanske?

yoga explorista - testa yogobe gratis -

4 Comments

  1. Pingback: Tre saker att läsa - ExploristaExplorista

  2. Är utbildad yogalärare. Absolut är yoga bra, för alla…. Äventyrare som du eller flerbarnsföräldrar som jag..=)

    • Emmi

      Ja, men det är en så bra motvikt till allt annat man tar sig för – hårdträning, stressigt jobb, långa dagar…

  3. Pingback: 3 saker jättemånga gånger - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.