3 saker jättemånga gånger

Tack Karin för den här listan, just nu behöver jag verkligen lite pepp i bloggandet. Here we go, en himla massa tre saker!

 3 saker jag ser fram emot:

 • En vit, aktiv jul i Lofsdalen! Har redan skrivit en massa om det men aktiva dagar, minusgrader, familjehäng, skidåkning, nysnö och julklappar blir väl vem som helst glad av?
 • En lugn, julig, mysig december. Det har varit ett stressigt år med olika projekt och nu ser jag fram emot en helt kravlös, lugn och julfylld december. Har redan köpt två julklappar som jag är nöjd med, bra start innan december börjar!
 • Testa nya pjäxorna! Yes, har ju äntligen tagit tag i att köpa nya pjäxor och landade i ett par superlätta Tecnica Zero G Guide Pro, som är bootfittade och med formgjutna sulor – inga mer tilltryckta fötter och frusna tår här inte (hoppas jag)!

explorista skidtjej

3 saker jag helst inte gör:

 • Löptränar. Nej, det spelar ingen roll hur mycket jag springer så kan jag inte lära mig att tycka löpning är kul. Tänkte att det skulle ge sig efter halvmaran i våras, men nej, fortfarande inte. Men springer gör jag ibland ändå, det är ju bra och lättillgänglig träning!
 • Dammsuger. Finns det något tråkigare? Nej, sambon dammsuger och jag städar annat, bästa dealen!
 • Står i bilkö. Ok, att stå i bilkö är värre än att dammsuga. Så mycket av den värdefulla tiden som går bort till att stå i bilkö om man pendlar med bil i storstäder, så himla tacksam för att jag slipper det!

trött löpare efter pass

3 saker jag längtar efter:

 • Snö! Vitt, kallt, puder, pistat, fluffigt…gimmie snow!
 • Lussekatter & varm choklad. Tror minsann att det blir lussekattsbak i helgen?
 • Skidåkning. Ohh yes! Tre skidresor inbokade i vinter och förhoppningsvis ett par långhelger utöver det för att testa på topptur.

varm choklad

3 saker som irriterar mig:

 • Konsumtionshetsen. Usch, vad jag ogillar konsumtion, köpa/slänga och lägga pengar på crap. Kom igen, både vår miljö och vi är väl värda bättre än en himla massa prylar med dålig kvalitet? Upplevelser som ger minnen, kvalitetssaker som håller länge och utrustning som gör upplevelserna bättre – det är väl sånt vi ska lägga våra pengar på?
 • Folk som är trötta på vädret. Ok, det regnar. Och är 2 grader. Oh blåser från alla håll. Men vi bor ju faktiskt i Sverige så det är ju bara att gilla läget. Tänd ljus, använd bra kläder och ta en lunchpromenad i dagsljuset – och se till att mysa under den mörka perioden istället!
 • När jag alltid glömmer att ta med en kasse när jag ska handla. Oftast plockar jag lösa frukter och grönsaker och lägger direkt i den stora kassen istället för att ha massor av olika små plastpåsar – men helst vill jag ju komma ihåg att ta med mig en stor kasse hemifrån också och det är så lätt att glömma. Bättring!

explorista träningskläder vid hav

3 saker jag gjorde igår:

 • Skrev klart en ny affärsplan med en vän. Spännande med nya idéer, vi får se vad det blir av detta projektet men det är kul att kunna jobba ihop med någon man gillar och får massor av energi ifrån!
 • Julpyntade. Ohh yes, christmas in the house! Små gröna graner, doftande hyacinter i grönmossa, adventsljusstakar och lysande stjärnor i fönstren, så himla mysigt!
 • Kollade klart på House of cards. Vet inte riktigt vad jag tycker om nya säsongen utan Frank, men nu har jag iaf sett färdigt den. Vad tycker du?

3 träningspass jag gillar:

 • Styrketräning. Yes, styrketräning har alltid varit mitt go to. Jag dras med en seg förkylning, men tänker att det är dags att bli helt frisk och påbörja försäsongsträningen inför skidsäsongen nu!
 • Trailrunning med pannlampa. Enda löpningen jag gillar, trail running. Gärna i mörkret med pannlampa, så mysigt!
 • Yoga. Yoga går lite i perioder för mig, och igår yogade jag för första gången på väldigt länge. Såg att det har kommit massa nytt på Yogobe (här kan du få två veckor gratis!) som jag vill testa!

NIGHT TRAIL RUNNING MED FOREST FEMMES

3 saker jag sysselsätter mig med:

 • Nytt jobb. Spännande att sätta sig in i ett nytt företag, nya arbetssätt och dessutom mitt i budgetarbetet där alla planer sätts inför nästa år.
 • Tänker på skidåkning. Längtar till att kicka på mig skidorna och spanar på tjejhelger, toppturshelger och sånt. Spanar utförsåkning på TVn, RedBull-TV och massa skidåkning på Insta. Ge mig puder nu!
 • Funderar på bloggen. Jag har inte haft något driv eller energi att blogga på länge och när jag väl bloggar får jag sällan ur mig något bra. Algoritmjagande  och statistikanalyserande dödar blogglädjen och kreativiteten och jag funderar mycket på vad jag vill göra, vilken riktning jag vill att bloggandet och de sociala medierna ska ta.

Supertacksam för din feedback och dina tankar – Vad vill du se mer och mindre av i min blogg? Vad får dig att gå in och läsa mina, och andras, inlägg?

4 comments

 1. Kul att få läsa din lista!!
  Vad mycket härligt du har, både nu och framför dig!

  Jag håller med om sista punkten. Känner igen mig i att algoritmjagande och viljan att få mer trafik drar ner motivationen periodvis.

 2. Åååh, jag vill gärna åka på toppturshelg! Vore fantastiskt kul! Vi lär ju riva av en topptur i Åre i nyår :D
  Ja, listor är ett bra sätt att kicka igång inspirationen lite. Plus lite nostalgi till hur bloggandet var förr!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close