Nu lanserar vi Dreampreneur Society

Woohoo – det är så sjukt kul att äntligen få dela med mig av det projekt som jag har jobbat på i typ ett års tid, för nu lanserar vi…

Dreampreneur Society – an Online academy & Community for entrepreneurial life lovers!

Jag vet inte hur många gånger jag har letat efter folk att bolla idéer med, ringa när det strular på jobbet, snacka affärsidéer och projekt. Att omge sig av likasinnade är så himla viktigt och man blir alltid så sjukt pepp efter att ha fått hänga med folk som är drivna, framåt, motiverade och gör sin grej. Winter workation var ett sånt exempel, förra nyåret var ett annat.

Dreampreneur Society screenshot

Nathalie och jag träffades på gymnasiet – hon svansade in i lektionssalen lite sent, med långt blont hår och glittriga stjärnor på sin uppfällbara Ericsson-mobil och jag undrade i mitt stilla 16-åriga sinne vad det där var för tjej egentligen… Men turns out – she’s awesome (och jag är nog lite mer öppensinnad nu för tiden)!

Vi har varit supertighta since och även om vi är galet olika har vi något gemensamt:, drivet, entreprenörstänket, reseälskandet och ledordet frihet. Vi går alltid på inspirationsevent & nätverkskvällar ihop och har länge pratat om att dra igång något tillsammans – vi kompletterar varandra extremt bra. Och detta något – det blev Dreampreneur Society!

Dreampreneur Society mission

För vi är Dreampreneurs – och vi brinner för att uppmuntra, stötta, peppa och utbilda kvinnor till att våga ta steget och gå för sina drömmar. Genom Dreampreneur Society och vår Online academy och community vill vi lyfta och inspirera till dreampreneurship – en sorts entreprenörskap som handlar om att förverkliga sig själv genom att våga trampa upp sin egen väg och följa sin passion.

Tänk dig en hållbar work-life balance med en massa människor som brinner för sina jobb och älskar det de gör och ägnar sin tid åt. Vi är övertygade om att det finns så många drömmar där ute som bara väntar på att förverkligas och det är det som Dreampreneur Society handlar om. Vi tror på pay-it forward and that happy people creates more sunshine in the world!

Sharing is caring och om du tycker det här är ett bra initiativ så dela gärna – ni vet säkert hur svårt det är att nå ut med något idag och it would mean the world to me! <3 Följ oss på: Facebook, på Instagram, på LinkedIn och kolla in vår hemsida! Där finns det dessutom en gratiskurs som redan är lanserad – “3 steps to turn your passion into your dreamjob!” – som du kan anmäla dig till om du är sugen på att kolla in vad vi håller på med.

Dreampreneur Society - Join the tribe!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close