Design av trädgård & soldäcksbygge – bilder!

Helgen spenderades i trädgården, närmre med byggande av soldäck. Familjen var på plats med massor av verktyg och kunskap och vi har byggt hela helgen. Mindre träning, men desto mer familjeumgänge, bärande, byggande, vin och fika – vilket är minst lika bra! :)

Jag gillar trädgårdsdesign. Tänka, rita, skapa. Vårt egna lilla basecamp i världen, mer om basecamp-tanken i ett kommande inlägg. Vi hade 220 kvm gräsmatta med ett stort äppelträd och två nyplanterade små äppelträd framför en 15 kvm stor upphöjd altan när vi flyttade in i vårt hus. Sedan funderades det en hel vinter, lästes inspirationsböcker i mängder och skissades många kvällar. Moodboards med växter, färger, material och snygga lösningar. Inspiration från Pinterest.

Till sist gjorde jag klart en färdig skiss och arbetet satte igång i början av maj efter tre veckors vandringssemester i Nepal. Ungefär en månad senare var vi färdiga och våra 220 kvm är numera en genomtänkt härlig trädgård att spendera tid i. Så här såg den ut i slutet av förra sommaren och snart kommer ett inlägg om hela trädgårdsförvandlingen med bilder på trädgård, altan och nytt soldäck.

trädgård motsolklättervildvin armeringsjärn amor-skylt trädgårdsdesign lavendel trädgårdsbord bambu radhusträdgård näva rozanne radhusträdgård ferner osten jätteverbena röd klättervildvin  klättervildvin stolpe

 

3 comments

    1. Jag tycker ju det är skoj med både inredning och trädgårdsdesign – det jag är minst bra på och tycker är minst skoj är väl just växterna. Men jag börjar lära mig!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close