December delights

Jag älskar december! Jul, vinter på ingång och lugnet framåt slutet på året. Och dessutom räknar jag med en vit jul eftersom vi spenderar den uppe i Lofsdalen med aktiva skidåkningsdagar, varm choklad och spelkvällar med familjen.  Hos Sofia hittade jag det här inlägget, så himla feelgood att jag var tvungen att göra ett likadant!

emmi huva jacka

Mina December Delights

Träning

Jag är i bra flow med träningen och njuter att att ständigt ha en grym träningsvärk – det betyder ju att jag äntligen tränar ordentligt efter en lång stressig period utan prioriterad tid att ta hand om sig.

Hyacinter

Älskar doften av hyacinter och så juligt att stoppa ner dem i ett glas med massor av mossa runt.

Skidåkning

Åhh vad jag ser fram emot att att åka skidor. Puder, nypistat och snabba carvingsvängar. Mjölksyran som brinner i benen, glädjen när man sätter en perfekt sväng! Dessutom har jag ju nya pjäxor och skidkläder att inviga!

Lussekatter, glögg och julbak

Vi har sedan ett par år tillbaka julbakat med ett par kompisar, en tradition som började den här dagen i Barcelona. Så mysigt och jag hoppas vi får till en bakdag nästa helg!

vinter härlanda tjärn motljus

Morgonpromenader

Det är så mysigt att ge sig ut innan det blir ljust ute, att ta en powerwalk och vakna till liv innan det är dags att börja jobba. Promenera med reflexväst i mörkret, se alla adventsljusstakar och ljusslingor i träden. Love it!

Julmusik

Samma musik varje år, men det är liksom mysigt att ha på i bakgrunden när man går och fixar med annat.

Skinkmacka

Det är ju bara så gott! Gärna i kombination med risgrynsgröt och kanel, helst en morgon med stearinljus innan det ljusnar ute och man ger sig av till skidbacken, bästa!

Julklappar

Man kan aldrig bli för gammal för julklappar, älskar att både ge och få. Hitta de där speciella sakerna, pyssla med inslagning och fylla på under julgranen. Mer julklappar åt folket – men bra grejer som håller länge och som alla verkligen vill ha. Köpa för att köpandets skull, köpa billiga slit- och slänggrejer eller saker som bara blir stående i ett skåp är big no-no!

Happy helg på er och ha en fantastisk andra advent!

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close