Bästa serierna för regniga dagar

Jag vet ju att ni gillar tips så jag tänkte tipsa om mina favoritserier just nu, perfekt för regniga sommarkvällar med 12 grader ute.

Förra veckan plöjde en massa avsnitt ihop av Sense8 & Orange is the new black med sambo, kanelbullar och filtar i soffan. Har njutit max av icke-träning, precis så som jag njuter av träningen – bästa av båda världar! Nu är jag äntligen tillbaka i träningskläderna, riktigt skönt! 3 km + maxade korta backintervaller i måndags, gym igår och 8 km löpning idag. Back on track!

Hoppas att nästa säsong av True detective är lika bra som förra, och att Homeland snart kommer med nya avsnitt. Unbreakable Kimmy Schmidt har jag bara sett något avsnitt av, får se hur den utvecklar sig.

Ger mig inte på att försöka förklara vad serierna nedan handlar om, kolla in på IMDB & se trailers! Annars är ju United states of cakes med Roy Fares ett fantastiskt program om man gillar att baka, men det har ni väl inte missat?

Sense8

sense8

Orange is the new black

orange is the new black

True detective

true detective

Homeland

homeland

Unbreakable Kimmy Schmidt

unbreakable-kimmy-schmidt

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close