5 outdoorfilmer på Netflix

Just nu är det över 20 grader varmt och strålande sol, och jag sitter i shorts och linne och passar på att blogga medan liten sover. Men alla dagar är ju inte såna här, och jag tänkte jag skulle tipsa om 5 härliga outdoorfilmer/serier på Netflix som passar perfekt för regniga dagar!

  1.  Expedition Happiness handlar om ett par som bygger om en gammal gul, amerikansk skolbuss och reser runt i Nordamerika med sin hund. Ärlig, härlig och inspirerande!
  2. Bläckfisken och jag handlar om en utbränd filmskapare som hittar tillbaka till livet genom fridykningen, och vänskapen med en bläckfisk. Fin filmning, speciell story och vackra miljöer under ytan.
  3. I Down to Earth får vi följa Darin Olien och Zac Efron (hoppa inte av här!) jorden runt för att se olika och hållbara sätt att leva på. Coola miljöer, intressanta idéer och tankar och feelgood!
  4. Magnetic – följ olika äventyrare och olika extremsporter världen runt. Kul att få inblick i olika världar och höra
  5. Dawn wall handlar om friklättring upp för Yosemites mest svårklättrade klippa. Vacker natur, fin filmning och intressant att lyssna på och förstå hur klättrarna Kevin Jorgeson och Tommy Caldwell lever och tänker kring klättring och säkerhet.

Har du tips på några fler?

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close