Så var Overland Adventure Expo 2024

Overland Adventure Expo – en äventyrsfestival för vanlife, taktältande, äventyrsMC och overlanding. Det bästa av det bästa! :D

Vi rullade in på campingen redan tidigt på fredagen, och fick en bra plats på camp 2. Det fanns flera campingar, och de närmst mässdelen blev snabbt fulla. Campingen var på ett stort gräsfält, super en helg som denna när det var runt 25 grader och strålande sol. Älskar att bo på gräs – slippa grus i bilen och slippa stå på asfalt.

Mässan var på Ekerö, precis vid vattnet, finare ställe hade man inte kunnat hitta. Själva mässan kändes mer overlanding än förra året, med många fler utställare, och kanske lite mer inriktat mot taktältande osv. – men fortfarande väldigt skoj för alla som gillar outdoors!

Det fanns ett Vanlife Village där vi hittade vans i olika storlekar och former, Louise F Garbergs hade fotoworkshop, Vanlife Sverige var såklart där och några andra som sålde fika, ljus, tavlor osv. Mysigt!

Bada kunde man göra antingen vid badplatsen/bryggan, eller i utomhuspoolen vilket var toppen för oss med kids. Här fanns också lite olika food trucks, föreläsningar och en äventyrsMC-del.

Vi hängde här hela helgen med Sarah och Henning som vi dessutom snart ska till Alperna med, och träffade på lite andra vänner under helgen. Utöver mässan är ju själva hänget på campingen en stor del – många roliga vans och bilar, och massor av öppna, härliga människor! En kul helg helt enkelt – och sen vidare på andra äventyr!

 

 

 

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close