5 saker just nu

Men då kör vi då – en klassisk gammal lista!

Njuter av svensk sommar – hade nästan glömt bort hur härlig den är! Lata dagar på stranden, svettiga dagar på cykeln. Golden hour och långa kvällar när solen nästan aldrig går ner. Grillkvällar, rosé och vänner. Fint det!

Jobbplanerar hösten – för visst är det skönt att ha en plan för när man kommer tillbaka efter semestern? Slippa startsträckan, utan bara kunna kicka igång roliga projekt med ny energi. Yey!

Ser fram emot roadtrip i Europa med vanen – för jag behöver frihet, berg och vänner i livet! Vi har en grov plan att köra runt i Alperna och Dolomiterna, träffa upp Sarah med familj och van och ha härligt häng ihop. Se tiny ta sina första bergsbestigarsteg, förra sommaren bar vi ju runt honom och nu kan han ju faktiskt gå själv!

Äter jordgubbar i mängder – det måhända vara klyschigt men fortfarande så gott ju! Den här tårtan är en favorit som alltid måste göras minst en gång på sommaren, särskilt eftersom den tar typ 5 minuter att sätta ihop!

jordgubbar

Fixar med vanen – vi uppdaterar elsystemet med lite nya coola grejer från CTEK, byter ut gamla dåliga dieselvärmardelar och uppgraderar lite småsaker inne för att få en lite drägligare tillvara inomhus nu när vi är tre. Kul!

Vad händer hos dig just nu?

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close