Ge bort en upplevelse

sponsrade inlägg samarbete everyday stories

Jag gjorde ett inlägg på Instagram för ett tag sen – hög på bergskärlek efter att ha varit på en veckas magisk offpistresa i Frankrike. Men budskapet står fast i alla väder för mig – jag kommer aldrig att förstår hur man hellre spenderar pengar på prylar än upplevelser.

Och det gäller också presenter, jag hittar så mycket hellre på saker med familj och vänner än att byter prylar. Och visst, jag älskar julklappar och presenter, men då genomtänkta sådana som man får användning för. Såna man använder för att skapa upplevelser – utelivsprylar, träningskläder och andra bra grejer. I samarbete med presenter.se tipsar jag i det här inlägget om fyra roliga upplevelser att ge bort.

Aerobatics

Jag har haft lyxen att få flyga aerobatics med en vän, grymt kul! Loopar, rollar, flyga uppochned och känna på G-krafter åt alla håll. Inget för den som lätt blir åksjuk, men definitivt en grym present till den som har gjort “allt” eller älskar Top Gun och drömmer om att bli stridspilot.

aerobatics

Kitesurfkurs

Att börja kitesurfa är en av de bästa saker jag har gjort. Oftast finns det två eller tre-dagars-kurser där du får lära dig om säkerhet, teknik, hantering av kiten och att komma upp på brädan. All utrustning – kite, sele, våtdräkt, hjälm, flytväst och bräda ingår i kursen. Enda nackdelen – det är vindberoende, men de flesta har vindgaranti så att du får delar av pengarna tillbaka om du inte kan slutföra kurser p.g.a. ingen vind.

kitesurfkurs varbergkitesurfkurs

Escape game

Roligaste grejen att göra med kompisarna en helg. Escape game är en timmes lek där du börjar i ett rum och sedan listar ut ledtråd efter ledtråd för att lösa problemet (ta dig ut, desarmera bomben, hitta tjuven, stjäla diamanten…det finns massor av olika spel. Jag har kört två Escape game i Göteborg med vänner, perfekt eftermiddagsupplevelse och sedan kanske gå ut och äta eller ta en drink.

Ridtur

Alltså – att rida på vintern! Så himla mysigt, att ta sig fram genom djup snö på ryggen av en varm och mysig häst. Härligt för en hästälskare och härligt för en nybörjare. Njuta av tystnaden, rida genom trollskog och stanna för varm choklad och nybakta kanelbullar. Kul aktivitet om man vill hitta på något en helg. En timmes ritt – eller en heldag med lunch längst vägen?

ridtur hyrhäst

Upplevelser – så himla mycket mer värt än en snygg tröja. Hitta din upplevelse att ge bort!

Har du några tips på roliga, lite enklare upplevelser att hitta på med vänner ett par timmar på en helg? Kommentera gärna!

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close