För ett år sen…

Maj förra året var busy. Det var kollegor, nya ställen och kitesurf. Jag hade spenderat vintern med skidresor, gjort toppturspremiär över påsken med episkt bra väder och champagne på topparna vi tog oss upp på och kommit hem från ett drömmigt surfäventyr på Bali med Lapoint.

Explorista & vänner på topptur i Norge, skitouring

explorista surfar

Sedan blev det Europa och jag stack till vårt härliga kitecamp i Esposende och hade en sjukt kul vecka när jag hängde med mina kollegor och gäster, kitesurfade, käkade churros och jobbade.

Lapoint kite camp Esposende båttur

Upplevde Portugal – och dessutom på fler ställen eftersom att vi direkt efter Esposende gjorde en roadtrip söderut till vårt surfcamp i Ericeira för en veckas jobb ihop med alla andra härliga kollegor. Vi jobbar ju vanligtvis allihopa på distans, från olika delar i världen där surfen är bra och vi hörs bara över chatt och möten på Skype, så det är riktigt kul att träffa alla och hänga lite!

quinta lizandro, lapoint ericeira surfcamp portugal

Direkt efter Portugal hoppade jag på planet till Tarifa för att sluta upp med min sambo, Sara, Danny och Louise. Det blev tio dagar i mitt andra hem, fyllt av solnedgångar, rödvin, kitesurf, skratt, restaurangbesök och utflykter. En riktigt rolig vecka, och en bra kickstart på kitesäsongen!

Jag från Explorista, Louise från Isberg photography & Sara från Träningsglädje

I slutet av maj fick jag en magisk vecka på Öland med kitesurf, fågelskådning, familj och uteliv. Och – första havsbadet för året i ett ljummet Östersjön.

badtjejcampervan i solnedgång över öland

Minnen alltså – och det här var bara under en månad! Undrar vad den här sommaren har att bjuda på?

4 comments

    1. Ja, så konstigt att det kan ändras så snabbt. Men vi får drömma oss bort ett tag till och planera för kommande resor! :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close