Vakna med solstrålar i sovrummet

Att få vakna av att solstrålarna letar sig in i sovrummet måste ändå vara bästa starten på dagen. Ihop med att minikatten (som nu vid 6 månaders ålder väger 4 kg och inte är så mini längre!) bestämt stegar fram över täcket och ställer sig framför ansiktet när man öppnar ögonen, alltid glad att man vaknar och pepp på dagen!

Veckan som varit har varit jobbintensiv med många roliga möten och projekt, bland annat ska jag ta fram en SEO-strategi vilket alltid är väldigt kul. Här på bloggen driver jag runt 12 000 besök in månaden bara från organisk söktrafik, så jag vet att det är himla värt att jobba med. Att jobba med e-handel, digitala medier, SEO och att grotta ner sig i Analytics för att förstå vad som händer på webbplatsen, hur besökarna rör sig och vilka sidor som presterar bra eller inte är min cup of tea och det finns alltid nya trender, nya saker att testa och lära.

fika på Bryggan i Jkpg

Har blivit två gympass den här veckan, det första på gymmet i måndags och det andra igår. Det skulle också varit på gymmet var tanken, men när jag väl kom dit hade jag glömt passerkortet så jag åkte och tvättade bilen istället innan jag fortsatte hem och körde ett hemmapass med hantlar, TRX och yogamatta istället. Funkar bra det med, viktigaste är att träningen blir av! Det är skönt med ett flexibelt jobb hemifrån, så att jag kan träna på förmiddagen när gymmet är i princip tomt.

Och igår var det Smålands nationaldag, Fössta tossdan i mass, klart jag skulle fira med en prinsessbakelse (egentligen ska det ju vara massipantååta, men det blir lite mycket själv…) ! Tyvärr verkade resten av Göteborg också vilja fira Småland, så det fanns inte en enda prinsessbakelse att få tag i. Så det fick bli kärleksmums, men det är väl tanken som räknas?

Nu på fredag eftermiddag rullar vi iväg på spa, en natt på Arken spa här i Göteborg med tillhörande 3-rätters och spa. Sånt där man får göra när man bär en liten sparkande sak i magen och inte kan lära sig nya, svåra nerförsbackar på mountainbiken, gå på topptur i vårvinterlandskap eller hoppa högt med kiten. (Ni förstår att jag cravar ett aktivt liv igen va?!).

Vad är dina helgplaner?

4 comments

  1. Underbart med lite vårkänslor!!

    Kul att du är igång med SEO-projekt!! Visst är det bland det roligaste och en så fantastisk kanal att driva in försäljning från!!

    Ha en härlig helg!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close