5 böcker du borde läsa & rabattkod

Tror min iPad snart börjar glöda, plöjer bok efter bok nu när vi är på resande fot! På 12-timmars bussresor, nattåg och inrikesflyg. Som inspiration, avslappning och utveckling. Här är mina favoriter just nu: (Och längst ner hittar du en rabattkod till gratis ljud- och e-boksläsning på Nextory.)

böcker

För dig som vill slappna av…

Kristin Emilssons böcker “Den som väntar” och “Äta kakan och ha den kvar” är mysig, lättläst vardagschicklit. Riktigt skön avslappning de dagar huvudet inte orkar hänga med på alla detaljer i deckarna eller ta in öden från självbiografier – läs! I början av 2017 kommer nästa bok som jag verkligen ser fram emot!

För dig som älskar spänning…

Jag antar att du inte har missat Kepler om du är deckarälskare? Senaste boken Kaninjägaren är minst lika bra som de tidigare – förbered dig på sträckläsning! Har du inte påbörjat serien så ta den från början och börja med första boken Hypnotisören.

Och när vi pratar sträckläsning – Ultimatum av Anders de la Motte! Har av någon anledning (och till min stora glädje nu!) missat Ultimatum när den kom, och istället plöjt genom den på mindre än två dagar nu – och den är så bra! Boken är den andra i en serie, första boken är Memorandum.

För dig som vill ha koll på pengar…

Blondinbellas Economista – Kanske inte för dig som är över 25 – men för dig som är yngre eller för tonårsbarnen är den perfekt. Blondinbella och Pingis Hadenius skriver enkelt och lättförstått om ekonomi, ger massor av tips anpassade för de lite yngre och hela boken andas power!

För dig som gillar självbiografier…

Carolina Klüfts bok “Livet är en sjukamp: min väg till prestation, balans och mening” står högt upp på min läslista – alltid intressant att läsa om målinriktade elitidrottare träning, tankar och målsättningar!

…och Orange is the new black kom med som en bonus. Bästa TV-serien, så jag måste läsa boken med!

Få en gratis månad på Nextory

  1.  Yes, jag vill testa Nextory gratis! Klicka här så får du kampanjkoden redan ifylld och fyll i e-postadress och lösenord.
  2. Välj abonnemangstyp. Luras inte av priserna, första månaden är helt GRATIS och priserna som står gäller om du sedan väljer att fortsätta abonnemanget. Jag rekommenderar Standard för 199 kr då du får tillgång till alla nyheter.
  3. Du måste ange ett kreditkortsnummer, men INGET kommer att debiteras första månaden. Du kan säga upp abonnemanget när du vill och det är ingen bindningstid. Det är bara om du vill fortsätta och inte säger upp abonnemanget som du blir debiterad.

2 comments

  1. Jag läser väldigt mycket och hittade några nya tips här, tack!
    Själv har jag precis läst Flickorna av Emma Cline. Den är värd att kolla upp om du inte redan har läst den :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close