Bilder från kitesurf i Torkelstorp

Det blev vind till sist! Efter mycket funderande på var vi skulle ta vägen idag för att hitta bästa vinden hamnade vi i Torkelstorp utanför Kungsbacka. Mycket kitesurfare på plats och två drakar i luften när vi kom, ett gott tecken för oss som inte riktigt har koll på vilka spots som är bra än.

Vi tog upp min 10,5 m2, det funkade väldigt bra för mig även om den var i minsta laget för Philip med tanke på vindstyrkan. Sedan tränade vi vattenstarter på bräda och fick till några bra starter. Draken har mycket kraft och det känns lite osäkert i början när man inte har koll, men nu känns det bättre och bättre varje gång. Superskoj!

Gillar verkligen aktiviteter när man blir supertrött i hela kroppen, samma sak som med skidåkning. Varje muskel har fått jobba och huvudet likaså, underbart! Nu – neoprenfyllt badrum, varma fötter i fårskinnstofflor och bokat biljetter till Fury på bio. Hoppas på kite imorgon också, annars blir det nog en vända i löpspåret.

Happy Saturday!

Bilderna är tagna med Olympus Tough TG830, vattentät och stöttålig. Inte samma kvalitet som med systemkameran tyvärr, men helt ok, och framförallt blir det bilder även ute i vattnet.

kitesurf torkelstorp emmi kitesurf kitesurf emmi kitesurf kitesurf kitesurf torkelstorp

 

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close