Campuhan ridge walk i Ubud

Nu är det nästan tre månader sedan jag reste till Bali – denna underbara lilla ö! Tänkte jag skulle visa er lite bilder från en promenad som ligger precis utanför Ubud, perfekt för en dagsutflykt – jag och Nathalie bestämde oss för att gå den och började promenaden i solsken och slutade promenaden i ösregn, precis som Bali på regnsäsong kan vara.

Campuhan ridge walk är en supervacker gångväg som utgår strax utanför centrum på Ubud i Bali – och den erbjuder alla nyanser av grönt! Så himla vackert, men ändå inte så mycket folk. Det finns säkert tusen såna här promenader bland risfälten på Bali och jag tror nog att det finns ännu vackrare platser än den här att se – men den är perfekt om man vill komma iväg ett par timmar på ett enkelt sätt.

Den vackraste delen är helt klart den första som går längs med kammen mellan två dalar – här är det grönt så långt ögat kan nå och väldigt vackert. Den andra delen av promenaden går mestadels bredvid en stor väg och är inte jättehäftig, så om jag gjorde om den skulle jag nog vända här och gå tillbaka. Här kan du hitta ett annat bra blogginlägg om Campuhan ridge walk, med detaljer om hur du hittar hit och runt.

Vi gick den långa vägen tillbaka och gick dessutom lite fel – men när man går vilse hittar man ju alltid nya ställen. Vi gick igenom en superfin trädgård, promenerade bland orörda risfält och landade slutligen på The Elephant strax utanför Ubud, en jättefin restaurang med bra mat superutsikt över ridgen.

Har du varit här och vad tyckte du?

campuhan ridge walk ubud risfält gula roliga frukter bali risfält ubud risfält ubud campuhan ridge walk ubud elephant cafe ubud tallrik skyltar i trädgård på bali mindfulness i trädgård i ubud nathalie & emmi i regn på bali

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close