Chök – the chocolate kitchen i Barcelona

cakepops

Jag måste berätta om ett av mina favoritställen i Barcelona: fantastiska Chök – the chocolate kitchen! Ni hör ju, det kan inte bli fel. Eller ja, jo, choklad kan bli fel. Eller kanske inte fel, men så där tråkigt pralinigt, stelt och dyrt. Men så är det inte här.

Chök är ett litet café som ligger i Raval i Barcelona, precis ungefär mitt på Las Ramblas (den stora gågatan). Runt 50 meter in på Carrer del Carme 3 hittar ni Chök på vänster sida. Bara stanna i skyltfönstret och titta in – sen är man som chokladälskare fast. Lovar att du inte kommer därifrån utan att ha provat minst ett bakverk. Alla som besöker mig i Barcelona tar jag med till Chök och jag passar på att gå dit med vännerna när jag är i närheten, vilket innebär att jag har varit där alldeles för många gånger…

Donuts, kruffins, muffins, cronuts, brownies, cupcakes, chokladkakor, cakepops… Inte dyrt, inte stelt, inte spritsmakande choklad. Låter bilderna tala för sig själva – och missa inte att besöka Chök i Barcelona nästa gång du är där!

fylld donut

chök barcelona foton på klämma

marshmallows chök barcelona servitör foton på vägg chök kex med choklad servitris kök cafe cakepop barista donuts cupcakes chokladpraliner bok

9 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close