Lyxen med ett varmt bad

Happy lördag!

Det är skönt att vara på plats i Jönköping med familj, svenska matfavoriter, sol och vårkänsla! Blir bortskämd med fruktsalladsfrukostar, pluggar hela dagarna och njuter av att bara kunna ta det lugnt och ta allt som det kommer. Bloggandet blir lite lidande den här veckan, men så får det vara. När jag är bloggslö brukar jag uppdatera Instagram desto mer, ni hittar mig på @explorista_se. Men ni hänger ju kvar tills nästa vecka hoppas jag? Då drar vi ju till Spanien igen!

Avslutade gårdagen med att ta ett varmt bad – olivolja i vattnet, dämpat ljus, härliga inredningstidningar och bara lugn och ro. Det är väldigt sällan jag badar och tar mig tiden att fixa ett bad, men det är otroligt skönt när jag väl gör det. Det är häftigt vilket lugn lite vatten kan ge och det är roligt att läsa lite inredningstidningar igen, det var länge sen nu!

Har hunnit fixa håret med – borta är det misslyckade gröna håret och nu är det schysst mörkbrun/ljusblond ombre. Ska slänga i lite rosa också – då blir det nog så här snyggt!

Idag ska vi gå en sväng på stan, ta en härlig svensk fika och besöka Grafitgrå. Älskar deras grejer, men har aldrig varit i butiken även om den bara ligger ett par mil utanför Jönköping. Återkommer med bilder!

vårblommor hus & hem tidning olivolja

 

 

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close