Om att ha ett basecamp

Det behöver inte vara stort, dyrt och fyllt med dyra saker – men det behöver vara ditt basecamp. Ett basecamp där du kan ladda batterier, bjuda hem vänner, hitta lugnet. Där du kan utvecklas, producera och drömma. Där mål föds och planer sätts upp. En plats där det inte finns några måsten, en plats fylld av möjligheter och happiness.

Jag älskar att resa. Jag älskar äventyr, jag älskar upplevelser. Utmaningar, se nya platser. Dingla med fötterna från en brygga i Chile, flyga från en av världens farligaste flygplatser i Nepal. Rida genom vild västern i Arizona och vada genom iskalla fjällbäckar. Vandra på Grönland och åka turskidor vid Kebnekaise. Paddla kajak på västkusten, se orangutanger på Borneo. Sova på glaciär i Chamonix eller uppleva argentinska pampas från hästryggen.

Men jag lever inte på resande fot, större delen av min tid spenderar jag ju faktiskt hemma. Jag känner mig inte hemma i ett spartanskt hem utan känsla. För mig är det är viktigt att ha ett basecamp, ett hem, där jag trivs.

Ju mer du äger desto mer 
låst blir du - samtidigt som 
du behöver vissa saker för 
att må bra.

Paradox. Lite ägodelar ger frihet, men ett trivsamt hem ger glädje. Hitta mellantinget! Jag fixar gärna med trädgård, gillar inredning och inreder gärna enligt feng shui – det ger mig ett lugn. Jag gillar inte att konsumera, så jag försöker hitta de sakerna jag verkligen vill ha och betalar hellre mer för dem än spontanköper massa prylar som jag oftast ändå inte blir hundra nöjd med.

Mitt hem består av inspirerande bilder, vackra stilleben, lugna färger och rejäla naturmaterial. Rensar ofta, slänger gärna. Tavlorna är min egen design, det som inspirerar mig!

Och i motsats till trädgård, bakning och heminredning älskar jag outdoorlivet, motorcykelkörning, kitesurfing, äventyrsresor och att testa nya saker. För det är kontrasterna som gör det!

Vad är ditt basecamp?

tavla big dreamsstilleben feng shui-bok lyckodjur murgröna i påse inredning sideboard frösådd

 

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close