Fem frågor & favorit-te från Kusmi

Fick denna blogglista av skitsnabba MenMia.se och det är klart jag svarar på den här i bloggen. Tack Mia, kolla in hennes blogg ni som gillar träning & löpning!

Vilket livsmedel kan du inte leva utan?

Husmanskost, är det ett livsmedel? Eller chokladkulor från Lindt? Nix, jag kan inte välja ett livsmedel – allt beror ju på vad man gör med dem och vad man har ihop med dem. Jag äter det jag har lust med, när jag har lust!

Godaste efterrätten?

Chokladfondant, marängswiss, gino!

Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?

Flera pass! En löptur utomhus med efterföljande yoga för att sträcka ut, och sedan ett cirkelträningspass på gymmet senare på dagen. Om man undantar skidåkning, ridning, kajak och sånt där som jag inte räknar som träning…

Bästa träningsredskapet?

TRX & jag. Brukar vara en bra kombination!

Vad är du tacksam för just nu?

Min älskade sambo som hade stekt ett ton med hemmagjorda köttbullar när jag kom hem och serverade rykande, nylagad middag. Och att jag har två skidresor inplanerade i vinter, Sälen & Åre! :)

Skickar listan vidare till Anna, Madde, Malin & Linn!

Har ni testat Kusmi te – Euphoria?

Om inte annat måste ni göra det Fick det av en vän i present. Det är supergott, med choklad och apelsin! Och förpackningarna, snygg plåtlåda och sen små bomullspåsar fyllda med te och med fastsydd lapp. Lyxkänsla – love it!

Önskar er alla en skön fredag!

kusmi tekusmi te kusmi te

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close