Åre är bokat!

Åre! Jag har inte varit i Åre sedan jag var 15. Nu ska jag dit igen för en veckas skidåkning, och hela familjen ska med. Lillebrorsan på snowboard, vi andra på skidor. Eller ska snowboarden med också? Ska bli fantastiskt roligt, älskar skidåkning! Ser fram emot kalla dagar med frostbitna kinder, någon skidlektion med grym guide och kanske lite offpiståkning?

Så, alla ni som har bra tips för Åre, shoot! Vilka backar är bäst, var ska man äta, var hittar man bästa offpist för någon som visserligen har åkt skidor hela livet, men oftast hållit till i pisten? Var går man på afterski, var köper man bäst nybakt bröd på morgonen och var hittar man bästa längdspåren med finaste vyerna?

snowboard familj

 

5 comments

 1. JA VAD KUL! Jag har skrivit en guide till Åre i en tidning som kommer ut inom kort så haffa den. :) Här är några av mina tips på just dina frågor:

  Vilka backar är bäst: jag gillar stendalen på eftermiddagen när solen ligger på!
  var ska man äta: werséns och dahlboms och fjällpuben. flamman om ni är i storlien.
  var hittar man bästa offpist för någon som visserligen har åkt skidor hela livet, men oftast hållit till i pisten: baksidan! kolla skistar experience för guide.
  Var går man på afterski: testa nya årehyddan för soft after ski, verandan eller bygget för fullt ös medvetslös. kanske drink i baren på copperhill?
  var köper man bäst nybakt bröd på morgonen: grädda!
  var hittar man bästa längdspåren med finaste vyerna: vålådalen!

  1. Åhh, tack för alla tips, de ska jag ta med mig! Längtar så till Åre, ska bli underbart! Måste vara härligt att bo där?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close