Tio bilder som gör mig glad

Blev inspirerad av Sofy & Anna och viger det här inlägget åt att visa er tio bilder som gör mig glad. För ni vet ju att jag älskar happiness?!

Först ut: första resan med min älskade sambo, vi hyrde moppe på Koh Chang och brände runt för att titta på vattenfall – i helt fel säsong så det var mest vattendropp, men kul hade vi.

 

tjej moppehjälm thailand

 

Bästa hojen och jag på bana, det var här jag lärde mig knäskrapa. Det är superkul att köra bana med sporthoj och min Triumph SpeedTriple 675 -08 är absolut en av mina favorithojar.

 

sporthoj tjej knäskrapar på bana

 

Cypern-semester efter fjällvandring som resulterade i bruten handled – något jag inte fattade förrän 3-4 dagars vandring och en dygnslång tågresa senare, när jag tänkte att det kunde vara bra att dubbelkolla den där handleden eftersom svullnaden aldrig ville lägga sig.

Stora NOOO! när de sa att den var bruten och måste gipsas, sådär lagom ett par dagar innan solsemestern till Cypern. Lyckan när de sa att de kunde ge mig glasfibergips så jag kunde bada – way better!

 

fotograf tjej bruten hand

 

Fallskärmshoppning – alltid happiness!

 

fallskärmshoppning tjej

 

Sverige. Flera dagar med 30 grader varmt, strålande sol och typ 25 grader i sjöarna – och känslan när man har lyckats boka in en kanotsemester just då. High five!

 

kanot solig dag

 

Upptäcks-powerwalk innan frukost i Köpenhamn. Det träningsflowet jag hade då och den weekenden med vänner, middagar, finväder, träning, skratt & glädje – så härligt!

 

köpenhamn powerwalk

 

Vinterweekend vid Kebnekaise med isklättring, skidåkning, sol och snöstorm. Speciell upplevelse och något jag aldrig kommer glömma – love outdoors & åk dit!

tjej isklättring

 

Sommar med finväder, massor av uteträning, bad, vänner, vin och skratt – finns det något bättre?

 

sjö sneakers mtb

 

När ett sånt här kaos kan göra en glad så vet man att man har tagit rätt beslut. Flytten till vårt lilla radhus och start på ett nytt äventyr i Göteborg, happiness!

 

stök nyinflyttad

 

Och den här rockan (?) från ett akvarie i Dubai, minnen från en härlig & speciell resa. Kan man bli annat än glad?

rocka

 

6 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close