Gone surfing…vanlifeing, working, mountainbiking, adventure planning…living!

Här händer det massor, så mycket att jag inte ens har haft tid att blogga om det! När jag publicerade inlägget om att det var fem veckor sedan vi kom hem från Tarifa fick jag svaret “vaaaa. redan fem veckor sedan! hur är det möjligt?” av Sara som var med. För det känns ju som nyss, samtidigt som det känns som hundra år sedan för det har hänt så himla mycket den senaste tiden.

campervan i solnedgång över öland

Jag har levt vanlife, tagit årets första västkust-dopp, cyklat lite mountanbike och kitesurfat en del, även om senaste veckorna har varit lite dåliga på vindfronten. Det är kul att se så många bli intresserade av kitesurf, och om du är nyfiken på hur det funkar så kolla in mina inlägg med allt du behöver veta om kitesurf här!

mountainbike & kitesurfinggrejer i trädgård

badande tjej

kitesurftjej

Det är en intensiv period på jobbet, innan högsäsong och innan semestrar. Jag jobbar ju dels som anställd, och dels med bloggen och egna projekt så det finns alltid mycket att göra! Bland annat kommer jag att vara med i Att resa-podden och snacka vanlife och dessutom kommer jag och Nathalie att lansera ett superspännande projekt efter sommaren som handlar om life design, kvinnligt community & entreprenörskap, mer om det senare!

vänner & business partners

klematis

Jag mixar jordgubbsätande (har ett helt jordgubbsland i trädgården, ihop med ett gäng vinbär, rabarber och krusbär – gotta love it!) med sommarplanering – så himla mycket som jag vill hinna med!

Det blir garanterat mycket vanlife, älskar friheten i att ha en campervan. Allt är packat och klart för att åka, det enda man behöver slänga in är utrustning, färskvaror och lite kläder. Jag tänker att jag vill ner i Europa, men exakt var och hur återstår att se. För några år sedan körde vi motorcykel i Alperna och det är ju galet vackert, men den här sommaren lutar det mer mot hav och kite. 

jordgubbar

kakor

Dessutom har jag bakat alldeles för många kakor till ett supermysigt födelsedagsfirande som blev fyllt av vänner, kvällssol och skratt – och håller vi på att planera för fullt för ett spännande äventyrsprojekt i höst, lovar att berätta så fort detaljerna är klara!

Vad har du för sommarplaner? Gillar du den här typen av inlägg så klicka gärna på hjärtat och kommentera nedan!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close