Vi flyttar utomlands – hit ska vi!

Sommarvärme, starka vindar och palmer. Churrascarias, fotboll, gult och grönt. Ett sjukt stort land med häftig natur, regnskog och välkända stränder. Sunset’s , sanddunes and crystal clear water. Kitesurf i bikini och poolhäng. Var tror du att vi ska?

Bild lånad från Kiteworld Magazine.

Brazil, baby! I början av september flyttar vi utomlands igen, till Brasilien den här gången för att spendera tre månader i landet. Min sambo har fått möjlighet att läsa portugisiska inom sitt jobb, och jag har möjligheten att jobba var som helst ifrån.

Närmre bestämt blir det en liten ort utanför den stora staden Fortaleza på Brasiliens nordöstra kust: Cumbuco. Så varför hit? Jo, dels så hittade min sambo en bra utbildning med privatlektioner där och också: Cumbuco är känt för att vara bästa orten i världen för kitesurfing! Ska bli så himla kul att få möjlighet att flytta hit, lära sig grunderna i portugisiska och upptäcka ett annat land!

Charmen med att flytta utomlands är just det – att få möjlighet att under en lite längre tid lära känna kulturen i ett land, se hur det verkligen är att bo där, lära känna människorna. Sen att det är en medeltemperatur på 28 grader och samma i havet, att vi kommer bo precis vid en strand och att vinden tydligen ska vara som en maskin gör ju inte saken sämre!

Hoppas du hänger med via bloggen & Insta – och du, kommentera gärna om vad du vill se från Brasilien nedan, eller klicka på hjärtat om du gillar den här typen av inlägg!

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close