Intro till explorista.se

Har sett att massor av nya läsare har tittat hit det senaste – välkomna till en inspirerande blogg om drömmar, äventyr, resor och ett aktivt liv! Första inlägget i Sofias bloggutmaning, som jag tänkte hänga på under 30 dagar framåt, är passande nog en presentation av bloggen.

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om What Explorista is all about (läs och se massor av inspirerande bilder!) och nedan är ett kort utdrag från det.

Jag vill att du ska känna igen dig här på bloggen. Att du ska bli inspirerad och att du ska kliva utanför din comfort zone. Bit ihop och kör det där löppasset, även om det regnar – du kommer vara så nöjd efteråt.

Ta ett steg mot dina drömmar, hur litet det än är.  Gör det idag! Känn att det är ok att strunta i träningen och sätt dig i soffan ihop med Ben & Jerrys under en filt och kolla på tjejserier. Strunta i att lägga massa pengar på att köpa nya prylar och kläder, boka en weekend eller hyr en kajak istället. Upplevelser består, prylar gör det inte.

Jag skriver om drömmar. Äventyr, outdoor, mtb, surf och skidåkning. Jag skriver om träning och ni får följa med på både bra och dåliga löparpass. Happiness, mindfulness och hälsa. Jag skriver om inredning, bakning och mitt basecamp, mitt hem. Resor.

Välkommen hit och hoppas att du hänger kvar!

Tips på några populära inlägg att läsa;

Vi flyttar utomlands!

Sommarens bucketlist

Träning är bara träning

Bilder från 450 mil på motorcykel i Patagonien, Vandring på Grönland, Ridresa i Arizona, Fjällvandring runt Abisko eller Vinterweekend vid Kebnekaise

Gone kitesurfing

Du väljer din livskvalitet

Löpprogram för hopparknä/löparknä

Lyxbrunch med american pancakes, magiskt goda bananchokladcupcakes och bästa vårcupcakesen med nutellafrosting

sälen, skidåkningnepal berg

 

 

 

 

 

12 comments

    1. Välkommen hit, hoppas du kommer gilla den! Kom gärna med förslag på vad du vill läsa om, det uppskattas att veta vad ni tycker och vill läsa mer om.

  1. Va roligt med en bloggutmaning! :) Och vilka inspirerande ord! Håller helt och hållet med, jag lägger hellre mina pengar på en upplevelse istället för massa onödiga prylar.. Men på tal om prylar, vad heter din ryggsäck? :)

    1. Ryggan heter Osprey Auro 35, trivs riktigt bra med den. Osprey är grymma, har tre stycken i olika storlekar och modeller och alla är riktigt genomtänkta och bra kvalitet.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close