Grym rabatt – ny actionkamera för halva priset!

Måndag och packning på schemat. Mängder av utrustning som ska ner, våtdräkter som hänger på tork och bagagevågen är domare för vad som får följa med i vilken väska. För imorgon åker vi till Sverige – efter ett år av utlandsboende!

Andas frisk luft, kramar om familjen och äter jordgubbar. Det känns så skönt att vara helt nöjd här nu när vi och vem skulle inte vara nöjd efter allt vi har gjort?! Vi har haft fantastiskt vintermorgonar med nysnö och skidåkning, först i backen på randig manchester. Tagit underbara morgonpromenader i ett höstkrispigt Barcelona och kitesurfat till solnedgången här i Tarifa. Det kommer bli tomt att lämna allt, det kommer bli en omställning att komma hem till Sverige med allt vad det innebär – men det känns bra. 

Men det blir ju sen – först ska vi ut och resa! 4,5 månader iväg, om knappt två veckor börjar vi vår resa med 24 timmar i Berlin. Sen blir det Japan, Perhentians, Singapore och Bali. Och massor av häftiga platser efter det – läs mer om vår resa här!

50 % rabatt på TomTom Bandit Actionkamera!

Tänkte påminna er så här i sommartider, för nu är det sista dagarna med 50 % rabatt på actionkameran TomTom Bandit. Här hittar du mer information, erbjudandet går ut 31 juli!

50% rabatt tomtom bandit actionkamera

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close