Kitesurfbilder & hemlängtan

Hemlängtan kanske är lite att ta i, men det ska bli riktigt skönt att komma hem till Sverige en sväng – jag är nöjd med Tarifa nu. Inte för att jag inte älskar att surfa, det är sjukt roligt och jag önskar jag kunde surfa mer, men livet i en liten by utan någon sysselsättning blir liksom lite tamt.

Vi har haft galen vind i nästan en vecka och i fredags förra veckan rymde vi till Sevilla i två dagar, alltid kul att se en ny stad. Tarifa med vind på 20 sekundmeter är nästan outhärdigt och dessutom är vinden för stark för att kitesurfa då. Vi kom tillbaka på lördag kväll och både i måndags och tisdags lämnade vi stan och åkte 30 min bort till Algeciras för att surfa vid Palmones, betydligt lugnare vind och en strand med utsikt över Gibraltarklippan. Själva stranden ligger precis vid industrihamnen och med dieselluktande vatten är det inte den trevligaste spoten att hänga på, men vad gör man inte när man inte har fått surfa på flera dagar?

Som vindarna ser ut nu så blir det nog surf där även i helgen, för att sedan köra tvätt & tork på all utrustning innan den packas ner. Måndag eftermiddag blir packning och på tisdag lämnar vi vår lilla surfort för nya äventyr!

kite gibraltar kitesurf palmones gibraltar emma kitesurfelev och instruktör
palmones algeciras kitestrand kitesurf palmones

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close