Hem till Sverige i jul

åre

Om tre veckor lämnar vi Barcelona för Österrike, med pitstop i Sverige för att hämta skidor & fira jul. Om tre veckor, helt galet! Ska bli så mysigt att få fira jul hemma i Jönköping & Skåne, så härligt att träffa familj och vänner. Äta lussekatter, lyssna på julmusik och ta promenader i vinter-Sverige – oavsett vilket väder vårt kära land bjuder på för tillfället. Julbelysning, julklappar och slappande i soffan med knäck och en bra bok.

Bara andas in julkänslan, dricka glögg och inte ha några måsten. Gud vad jag längtar efter julen inser jag nu när jag sitter och skriver. Här tände man julbelysningen igår och det spelas julmusik i El Corte Inglés, men det blir inte samma sak. Svensk jul är ju svensk jul och de traditioner jag älskar! Missar visserligen Jul på Liseberg (kommersiellt men fortfarande sjukt mysigt – kolla in förra årets bilder!) med räknar med att ta igen det genom att strosa runt i Jönköping och titta på alla julgrejer och julpynt.

Träningsmässigt blir det inne och ute, men inte gym. Hänger på Saras jävigt jobbiga julkalender på mitt sätt och satsar på kroppsövningar inför skidsäsongen och löpning. Lite lagom sådär, så att kroppen får röra sig mellan marsipan, choklad, glögg och raggsockor!

Nyfiken på att höra hur du gör! Hur ser din jul ut? Firar du, hur och var?

Bilder från förra julens firande i Åre.

are

 

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close