Tävla om en dunjacka från Bergans of Norway!

sponsrade inlägg samarbete everyday storieseveryday stories christmas 2016

Det där med snygga dunjackor alltså, skulle kunna flytta in i en sådan. Varmt, skönt, snyggt och lagom sportigt beroende på färgval – ett så bra plagg! Och ännu bättre: idag kan du tävla dunjackan Slingsbytind down jacket w / hood i dam eller herrmodell från Bergans of Norway.

Slingsbytind down jacket w / hood

För Bergans är det viktigt med corporate social responsibility, naturen ska finnas för äventyr såväl idag som i framtiden. Detta arbete sker brett men visas bland annat kring bolagets viktiga dunpolicy.

Bergans berättar om sin dunpolicy

Allt vårt dun är 100 % certifierat enligt Responsible Down Standard (RDS). Vi kräver att allt dun vi använder i våra produkter är en restprodukt från matproduktion. Eftersom djurvälfärd är viktigt för oss tar vi starkt avstånd från leverantörer som plockar fjädrar från levande gäss och/eller utövar tvångsmatning. Dessutom testas alla våra leveranser av dun vid IDFL (International Down & Feather Laboratory) före produktionen. Detta garanterar både dig och oss hög kvalitet och rent dun som är etiskt producerat.

Så tävlar du

Allt du behöver göra för att vara med i dragningen att vinna Slingsbytind dunjacka med juste dun och värde 2395 kr, är att ta reda på namnet på Bergans långsiktiga miljösatsning. Ett tips är att kolla in bergans.com!

Svara på frågan: Vad är namnet på Bergans långsiktiga miljösatsning?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close