Havsbad, jordgubbar och flygdag

Jag hoppas att ni också har haft en galet varm men helt underbar helg! Sommar, sommar på riktigt – är det inte underbart? Sitter i bikini i skuggan på altanen och skriver inlägg, bästa!

eukalyptusvide motljus löjtnantshjärta i motljus vas

Mer bra saker med helgen är att…

– lördagkvällen spenderades med havsbad kl 20 och underbara vänner. Grillkväll, jordgubbar och bubbel, tack Anders & Hanna!

– vi fick möjlighet att träffa både sambons hela storfamilj med föräldrar, systrar, respektive och barn som bor flera timmar bort och mina föräldrar i helgen. “Jag gillar bollar” blev helgens spontana kommentar av tvååringen när födelsedagspaketen öppnades, sköning!

– vi fick sova ut, äta godfrukost med havsutsikt i morse och efter det ta ett uppfriskande, härligt havsbad till i fina Ljungskile.

– vi på lördagen hängde på Försvarsmaktens flygdag i Såtenäs – sitta i gräset, titta på flyguppvisningar, äta vattenmelon och glass med kompisar och familj. Finns sämre sätt att spendera en sommardag, även om lite bad inte hade gjort något!

Ingen träning så långt ögat kan se, jag valde bort det i förmån för att slappna av, slippa stressa och njuta av värmen. Ser dock fram emot ett gympass i morgon efter jobbet. Nu blir det grillning, see you later!

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close