Helgplaner & glad påsk

Långfredag och vakna av solen (och förvisso en tjatande katt, men man får ju välja vilket som känns bäst) – så skönt! I Göteborg är det just nu strålande sol och jag har precis ätit frukost.

påskdessert

Den här helgen börjar med sovmorgon, kattmys & 8 km snabbdistans. Snart ska jag snöra på mig löparskorna för energipåfyllning och låta kroppen jobba lite, innan vi sätter oss i bilen och kör söderut.

påskfjäder

Första stoppet blir Surfers i Varberg som har påskrea, kitesurfgrejer kan man aldrig få för mycket av! Sen blir det Skåne och 40årsfest ikväll, och imorgon rullar vi vidare mot mina hemtrakter för påskmiddag med familjen.

Nu när jag skriver det låter det ju som fullt upp, men för mig känns det som en avslappnad, skön helg – fylld av roliga saker & härliga människor! Att göra mycket är inte problemet, så länge man fyller sina dagar med rätt saker som fyller på med energi och att man slipper stressa mellan dem.

påskägg målade

16 km står på löpschemat på söndag, näst längsta passet i träningen inför Challenge21k. Jag vet att jag klarar det, frågan är bara vilket tempo jag ska hålla? Jag tänker springa det längs sjöarna i Jönköping, bara att byta ut mina vanliga löprundor kommer att ge lite extra spring i benen!

Anyway, hoppas du får en strålande helg fylld av vänner, träning, påskgodis, sol & happiness!

påskliljor gula

3 comments

  1. Tack; familj, träning, godis och sol fick jag under min helg. Påsken var fantastisk med ljuvligt vårvinterväder vid vår stuga där vi skidade på sjön. Jag är ny på din blogg men gillar verkligen det jag ser och kommer gärna tillbaka.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close