Snygg inredning med armeringsnät

Mitten av november och drygt en månad tills vi efter 1,5 år utomlands kommer tillbaka till vårt lilla hus. Det blir ju som att flytta in igen – och få inreda igen! Hur kul är inte det?!

(Jag tror på att drömmar är till för att förverkligas och under 1,5 år var vi tjänstlediga från våra jobb och bodde under ett år i Barcelona, på skidort i Österrike och i kitesurfparadiset Tarifa. Sista 4,5 månaderna reste vi runt i Asien (Japan, Perhentian Islands, Singapore, Bali, Vietnam, Kambodja, Laos, Indien och Sri Lanka, varav våra 28 dagar i campervan på Nya Zeeland var en del av resan!)

Inredning med armeringsnät – så enkelt, praktiskt och snyggt. Själva armeringsnätet i sig syns ju inte så mycket, så det du hänger upp är det som kommer i centrum. Jag har köpt mina armeringsnät på valfri bygghandlare för under 100 kr för de små och något mer för de större. I vinkeln på trappan, den där tråkiga väggen som är svårt att göra något med har jag ett från golv till tak, och i hallen har jag ett med massa saker på.

Ett tips är att samla ihop alla småsaker på en plats, istället för att ha dem spridda. Det blir mindre plottrigt och ger ett lugnare intryck. Mina solglasögon är alltid nära till hands, nycklarna har sin plats och är lätta att hitta. Och ett meddelande från kärleken på griffeltavlan eller ett peppande citat är alltid trevligt att mötas av! Förresten, gillar ni rumsgranar? Har precis köpt min första, liten och söt med mjuka barr – fint till vinter & jul! :)

Här hittar du tre bra tips för inredning och ser en bild på det höga armeringsnätet i trappan!

Jag gillar verkligen den där industriella, ruffa stilen. I lagom mängd. För mig är det viktigt att hitta en balans, det får inte bli för kallt och kalt som det lätt blir med det industriella. Att inreda efter feng shui är också något jag brukar ha i åtanke, det ger en harmoni och balans. Kontraster. Stort och litet, varmt och kallt, svartvitt och färg, metall och trä, blankt och matt, runt och fyrkantigt. Mer om detta hittar du hos Jannice på Simplicity, som har en bra feng shui-skola på bloggen för den som vill lära sig mer, kolla in den!

armeringsnät i inredning inred med armeringsnät inred med armeringsnät inred med armeringsnät

 

8 comments

  1. Men går de att ha som de är? Måste man inte måla eller lacka? Jag tänker att de färgar av sig. Eller?

    1. Risken finns ju att de rostar av sig mot väggen men mina hänger någon centimeter ut på ordentliga skruvar så de ligger inte emot. Men kanske lite genomskinlig tejp eller nagellack på järnet på de punkter som ligger mot väggen kan funka?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close