Jag älskar regn!

Tänkte ta sovmorgon i morse (well, who am I kidding? Det är ju alltid sovmorgon här…), men när sambon väcker mig och ber mig ta in tvätten sen för att det ska regna vaknade jag fort. Regn, jag älskar regn!!

På med kläder, ihop med tvätten och ut på morgonpromenad. Inget regn än men det är lugnt och skönt ute, mindre folk än vanligt men fortfarande ett gäng spanjorer med parasoll på stranden(?). Luften är frisk, man kan liksom ana regn i luften även om det inte regnar, förstår ni vad jag menar? Älsk på regndoften!

Igår surfade vi hela dagen, det var vind och soligt och vi hängde på stranden från klockan 13 till kl 20. Superkul, men alldeles för länge för min stackars hud, för att inte tala om de blonda, saltvattensuttorkade hårtopparna… Nu sitter jag inne i soffan, läser bloggar och äter frukost med öppen altandörr och hoppas på regn. Det är ju liksom aldrig regn här – sol, sol och mer sol är vad dagarna bjuder på och då kan man inte riktigt sitta inne och läsa en bok.

Tog med mig mobilen ut på promenaden och tog massa bilder, men på datorn blir de i så dålig kvalitet att jag tog bort dem igen. Crappy Z3 Compact! Så, ni får nöja er med en bild från ett ösregn i trädgården förra sommaren istället!

fötter regn

 

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close