Regn i surfparadiset

Äntligen fick jag min regniga dag!

Efter frukost igår stack vi iväg till Best, en strandbar/restaurang med härlig chillyta, beachvolleyplan, fin trädgård med massor av bord och sittkuddar. Det började droppa när vi kom dit, vi köpte fika och hittade en mysigt litet sitthus längst bort i trädgården som vi möblerade med sittkuddar. Här satt vi med varsin iPad och läste böcker, fikade och lyssnade på åskan.

Åska är också en bra grej, jag älskar när det åskar och liksom störtregnar kilodroppar! Så mysigt att bara sitta under tak och höra de tunga dropparna mot taket. Ljudet från åskan var öronbedövande och blixtarna över havet var så fina att titta på. När regnet blev för mycket fick vi flytta in under ett riktigt tak närmre restaurangen, mindre regn men precis lika härligt. Så mysigt att bara chilla, andas frisk luft och läsa bok!

Vad gör du på regniga dagar om du är ledig?

regn

best bar sittkuddar hibiskuskaffe och ipad regn i trädgård spanien best kitebar best bar tarifa

6 comments

 1. När man bor i husbil är det väldigt mysigt att kura inne i bilen medan det smattrar på taket :) Ofta blir det knappande på datorn, men när jag har ro i kroppen tycker jag också mycket om att läsa! :)

 2. Hej! :)

  Såg just din kommentar i min blogg. Vad roligt att du hittade till mig och att du lämnade en kommentar. Sånt tycker jag är kul :)
  Kul att hitta hit också. Måste säga att även din blogg verkar bra.

  Och btw. Här har du en till som älskar regn! Det åskade här idag och jag älskar det! Har hängt ute i trädgården hela dagen (dock inte när det blixtrade och regnade som mest). Och så länge man har riktigt bra kläder kan jag tycka att det är asmysigt att gå ut i typ storm. Får nästan samma känsla som man kan få av att krypa ner i sängen eller under en filt, fast man gömmer sig i bra kläder som skyddar en från ovädret så man ändå kan vara ute och njuta av naturens makter.

  Aldrig hört talas om feedly btw. Är det nåt man bör ha? Är lite rookie.. ;)

  1. Eller hur, bara man har klätt på sig rätt så är det mysigt att hänga ute i regnet! Feedly är en RSS-läsare där du samlar alla bloggar du läser på ett ställe, kolla feedly.com.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close