Lever du din dröm?

Vad är dina drömmar? Vad vill du göra, vad vill du uppnå? Jag tror många människor bara lever på. Jobbar, tränar, fikar. Shoppar och lever för sina barn. Och inget ont om det, om det är det du vill göra. Men är det verkligen det du vill göra?

Eller finns det en dröm innerst inne om att göra något annat? Att hoppa bungyjump, att flytta till Norrland, börja spela i ett band? Att starta eget företag eller börja jobba 80 %?

tjej solnedgång

Jag har fått en del kommentarer från er som har fått mig att tänka efter. Tänka efter och förstå hur glad jag faktiskt är över att vara här. Och att jag faktiskt är här – det beror inte på någon annan än mig själv, även om jag är galet tacksam för människor som hjälper till och gör detta möjligt. Det är ju jag som har drömt om att bo här, det är jag som har jobbat för det, det är jag som har satsat och vågat – och det är jag som nu lever i en dröm!

Du kan. Dina drömmar är viktiga. Skriv ner dem, sätt upp mål, jobba för dem. För jag lovar, det är ingen som tackar dig för att du hänger kvar i vardagen med allt vad det innebär. Så fundera till redan idag – vad vill du göra i ditt liv?

Vill du läsa fler av mina funderingar om drömmar så hittar du dem här.

 

9 comments

  1. Oooh, jag älskar att läsa om och tänka på detta. Mitt favoritämne! Ibland tänker jag att de flesta (västerländska) människor lever i en bubbla som liksom vuxit fram gradvis, efter att vi kunde sluta oroa oss för mat. Om du sett Wall-E så kanske du kommer ihåg människorna som åker runt på sina svävande stolar? Lite så.

    Jag försöker bryta mig loss bit för bit för att få mycket mer av det jag verkligen älskar – dagar jag själv bestämmer över med massor av natur & foto i mixen. Men för att verkligen leva som jag drömmer om så skulle jag behöva bryta upp från många personer och det vill jag ju inte. Så jag är lite låst av annat än själva ekorrhjulet! Det får bli lite kompromisser några år framöver, men sen ska jag gå all in!

  2. Underbar bild Emmi! Det här tänker jag också på ofta, den enda som har maken att göra något åt min situation är jag själv! I tre år har jag slitit med eget företag nu för att kunna leva min dröm. Jag har haft som mål att kunna jobba vartifrån i världen som helst (eftersom jag älskar att resa), och det kan jag göra nu även om jag har PT-kunder som en del av företaget också. Stora delar av inkomsten kommer numera från blogg och PT-online vilket kör att jag kommer kunna resa till andra sidan jorden i sex veckor i vinter, men fortfarande jobba. Det är en frihet som är så otroligt härlig! Inspireras mycket av er och det ni gör, så himla coolt och häftigt att följa sina drömmar och inte göra “som alla andra”. Fortsätt så! Och det är så roligt att få vara med er på äventyret i Spanien :) Kram

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close