Hej vinter – jag gillar dig!

Äntligen är det vinter! Precis som oktober är första höstmånaden är december första vintermånaden, även om första vinterdagen med snö dök upp redan i november. Det här är första året på ett tag när jag får uppleva årstiderna, och det är så härligt. Fina våren, härliga sommaren, vackra hösten och nu, bäst vintern!

För vintern har snö! Hur kan man inte älska snö? Vitt, fluffigt och underbart med löften om skidåkning, vinterlöpning och långa promenader. Om minisemestrar i fjällen, om trötta ben och glada miner. För mig börjar vintern i december och jag kan inte göra annat än att älska julen.

Dofter av nybakat, att hitta personliga julklappar till mina bästa, tända ljus. Springa utomhus i mörkret och bli glad av alla ljusstakar i fönstren, elda i kaminen och få bästa känslan när första snön faller. Äta mängder av lussekatter, njuta av ett skönt gympass inomhus när det är glashalt av fruset slask ute och titta på julkalendern på TV.

Springa trail med pannlampa, fika utomhus och dra upp huvan på dunjackan när snön viner runt huvudet. Jag ska åka skidor, vintertälta och planera långresa. Ta fina vinterbilder och åka turskidor. Och bara ta ett par minuter ibland, känna tacksamhet och älska vintern lite extra!

Vad har du för vinterplaner?

nature happinessUtsikt över Åresaffransbullarmotljus årejuligt caféscheidabfart serfaus tjej skidåkningmotljus vita renensnartjul-3åre

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close