8 comments

  1. Jeesus vilka härliga bilder, älskar när det är så mycket liv på gator, parker och stränder! Det är ju sällan så här hemma i Svea. Om jag var lite modigare skulle jag gärna bli streetfotograf, men jag har lite svårt för att tränga mig på och får lita till ögonblicken snarare än att aktivt komponera. Hur gör du, går du fram och frågar?

    1. Tack! Nej, det är lite av charmen här. Streetfoto – jag ser bilden i huvudet, har kameran rätt inställd och knäpper av en snabb bild. Att ha koll på inställningarna och att kunna använda kameran fort (ändra fokus, inställningar osv.) underlättar! Folk brukar inte reagera negativt och oftast märker de inte ens att man fotograferar.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close