Min kille om mig – 20 frågor & svar

Hittade den här listan hos Lina och bestämde mig för att ställa samma frågor till min kille. Efter att ha varit tillsammans i 10 år känner vi varandra ganska väl, och jag får helt enkelt hålla med om svaren (med några kommentarer…)!

Första intrycket av mig?
En driven tjej som vet vad hon vill och som har många drömmar och mål. (Emmi: Wow, måste gjort ett bra intryck?!)

Vad var vår första roadtrip?
Första gången vi träffades körde vi en sväng på östgötaslätten med min pappas motorcykel, en Triumph Daytona 675. Polisen stoppade oss för att “han hörde” att jag körde för fort. Bra hörsel. :) (Emmi: …bra start på första dejten… Den hojen köpte jag senare av hans pappa och körde massa bana med, och efter ett par år sålde jag den vidare till min bästa vän – så här kul hade jag med den hojen)!

explorista på motorcykel på bana

Vem sa jag älskar dig först och var var vi?
Var det under kärleks-Viggen på Flygskolan? Tror det var du som sa det först. (Emmi: Så var det, vid den röda Saab 37 Viggen på Malmen i Linköping.)

Vem är bossen i förhållandet?
Gillar inte att prata om “bossen”, men du har iaf mest idéer och initiativ. Jag ser det mer som “gasen” och “bromsen”, där du helt klart är gasen. Fast det låter ju jäkligt tråkigt att vara en broms… (Emmi: Så glad att ha någon som jordar alla tankar, drömmar, planer & idéer – och som ändå till sist hänger med på allt!)

Beskriv min favorithelg
En aktiv (lång)helg utomhus i kombination med kompishäng och lite kvällsmys bara med mig någon av kvällarna. (Emmi: Yeah, låter awesome!)

emmi med kille

Sjunger jag i duschen?
Nej

Snarkar jag i sömnen?
Nej

Har jag nån gång brutit något ben?
Ja, flera. Båda handlederna och ryggen. (Emmi: Yes, det stämmer. Men inget mer än det.)

Har jag nån gång genomgått en operation?
Ja. Ryggen och handlederna. Du har väl tagit bort mandlarna också, räknas det? (Emmi: Klart mandlarna räknas – jag var 11 år och fick bara äta glass efteråt, high five! Men inte ryggen, den behövde inte opereras utan klarade sig med korsett i flera månader. Och bara ena handleden är opererad.)

Om jag bara kan ha ett klädesplagg resten av livet, vad kommer jag välja?
Din Houdini-hoodie. Eller din morgonrock :) (Emmi: Love both, kan man ha dem samtidigt?)

Vad lägger jag helst på min smörgås?
Ost. Och kanske tomat också nuförtiden, det har blivit populärt! (Emmi: Låter ju trist, men det är ju gott. Och avokado!)

Om jag kunde bo var som helst i världen, var skulle jag bo?
Du är inte en sån som vill bo på ett ställe resten av ditt liv så du hade flyttat runt. Men någonstans bland bergen som inte ligger för lång ifrån kusten låter som en bra kombo. (Emmi: He really gets me!)

emmi och kille

Om jag är försvunnen, var är första platsen du tittar på?
Fåtöljen på mellanplanet. (Emmi: Ja, det låter ju…spännande. Kanske ska börja blogga om fåtöljer istället?)

Om jag kollar på tv, vilket program ser jag på då?
Enkla humorserier på Netflix eller motsvarande. (Emmi: Yes, när jag väl sätter mig framför TV:n behöver jag koppla bort tankeverksamheten – huvudet snurrar runt idéer, planer, drömmar och tankar resten av dygnet!)

Vilken dressing vill jag ha på min sallad?
Ingen! Du hatar dressing. (Emmi: So true!)

Vad för mat gillar jag?
Svensk husmanskost, kött och potatis med brunsås! (Emmi: Again, so true – and kinda boring…but I’ll take that!)

Om vi går ut och äter, vad beställer jag att dricka?
En Cola zero eller vin. Eller vatten. (Emmi: Yes, oftast vatten eller vin men en Cola Zero blir ett bra substitut till öl som jag inte gillar.)

wine

Vilken skostorlek har jag?
Hmmm, 39?

Om jag samlade på något, vad skulle det kunna vara?
Minnen! :) (Emmi: Yes, yes, yes – minnen, äventyr & upplevelser ftw!)

Vad skulle jag äta varje dag om jag kunde?
Mandelägg från Anthon Berg! (Emmi: Mandelägg, också ftw! Innan fanns de bara vid påsk, men nu går de att köpa på Hemmakväll året runt…thanks universe!)

emmi och kille bygger campervan

Gillar du den här typen av inlägg? Klicka på hjärtat nere till höger så jag vet vad du vill läsa mer om!

2 comments

    1. Ja! Ryggen, jag kraschade med motorcykel när jag var 18 och krossade tre ryggkotor. Jag hade en sjuk tur vid kraschen och kotorna låg fortfarande som de skulle, så jag slapp operation och fick istället gå med en korsett i tre månader för att stabilisera och läka ihop. Snacka om guardian angel, tackar henne varje dag!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close