Morgonlöpning, blåbärsfrukost och vårsol

katt på tåg

Det var riktigt skönt att lämna Österrike i fredags, helt nöjd med skidåkning just nu och härligt att få lite svensk vår innan det bär vidare. En lång resdag med trötta djur och trötta människor och landade in på långfredagskvällen i Skåne, där vi fick lite påskfirande i lördags.

Nu är jag i Jönköping där jag började dagen med en morgonlöptur i sol längs den fortfarande stängda golfbanan. Mamma skaffade pluspoäng genom att fixa blåbärsfruktsallad till frukost som stod klar när jag kom hem efter löpturen, bara en sån sak!

Älskar våren, det är nog en av mina favoritårstider (…ihop med svensk sommar, mysig höst och snöiga vintrar…)! Solen värmer, det var bara 5 grader när jag stack ut i morse med solen värmde massor och det blev fort alldeles för varmt i alla klädlager. Resten av dagen bjuder på kompisfika, solhäng och familjelunch. Gotta love spring!

fruktsallad katt på flygplats

 

4 comments

  1. Så härligt för er att få landa hemma i Sverige och bli lite ompysslade innan det bär vidare på äventyret! Morgonlöpning i vårsolen kan vara något av det bästa som finns. Nu blev jag pepp på det!!! Kram

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Close