Jag saknar gymmet!

Jag saknar stänger, bollar, maskiner. Plats för huvudstående (eller ja, plats för att ramla utan att fastna med benet i ett hett element eller slå magen i ett bord), crossfit-burar att leka i och väggar för att träna på att stå på händer. Bänkar, mängder av vikter och ribbstolar. Puls, mjölksyra & happiness madness!

Åhh, jag vill gymma & hoppas att det ges möjlighet snart. Yoga, hemmaträning, löpning och skidåkning i all ära – men snälla, ge mig ett par timmar på gymmet! I eftermiddag beger jag mig till Jönköping för att träffa familj och vänner, kanske ordna till det gröna håret, lämna skidor & packa våtdräker, brädor och drakar för kitesurf i Tarifa. Träning blir det, men om jag kommer till något gym återstår att se… Ett besök på Jönköpings bästa gym hade ju inte varit fel!

Och förresten, du hänger väl med till Tarifa om en vecka?

träningstjej löparsko träning

 

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close