Träningsmagi på STHLM heartbeat

Happy Monday och hoppas att du har haft en skön helg! Min helg startade med ett kort men intensivt löppass i fredags eftermiddag och efter det hemmahäng med bästa vännen – så mycket energi!!

Och mer energi blev det, i lördags morse satte jag mig på tåget för att ta mig till huvudstaden och träningseventet STHLM Heartbeat. Som vanligt efter såna här dagar blir man sjukt uppfylld av glädje och energi – och när man sedan sätter sig och försöker sortera tankarna är det väldigt svårt att komma fram till något konkret. För det var ju bara så himla bra!

soma move träningspass lena, filippa och johanna från everyday stories depend monter depend nagelfix

Jag fick träffa massor av kollegor från Everyday storiesJohanna, Lena, Karin, Milla & Filippa, så kul att äntligen få träffa dem. Sofia som chefar över nätverket har ju dragit ihop både kickoffs och event, men eftersom jag har varit utomlands har jag missat allihopa.

Dessutom sprang jag på Emma från Göteborg, Mari vars blogg jag läser & Erika som jag träffade första gången i Åre – och ett helt gäng till med starka, inspirerande tjejer!

funkygine och sofia bursjöö grön smoothie funky and fit funkygine sthlm heartbeat träningsevent

Jag fick naglarna manikyrerade och målade i sommarfärger och ögonbrynen fixade, färgade & plockade av Depend – lite snyggare på vägen hem än vägen dit helt enkelt!

Jag lyssnade på Funkygines framgångssaga, gick på hennes tuffa träningspass Funky and fit och körde höga knän, kamratträning & burpees i mängder. Testade gröna smoothies med västbaserad yoghurt från Planti och en ny sorts stekbart mjölkprotein helt fritt från laktos, soja, gluten och ägg från Valio (MiFU) i en god, vegetarisk chili.

Fredrik Söderberg från Sats körde ett roligt Risentasponsrat Barre Toning-pass som jag givetvis gick på, liksom ett pilatespass specialinriktat mot kvinnor & bäckenbottenträning. Och inga fler förkylningar det här året – fick med mig en Coldzyme hem som jag är nyfiken på att testa, har hört så mycket gott om den.

under armour karin och lena barre toning träningspass sats

Löparakuten var på plats och gav min nacke, rygg, ben och fötter en behövlig behandling med mycket knäckande som löste upp många låsningar – galet stor skillnad den 5-10 minuterna gjorde – kan varmt rekommenderas!

Under Armour sponsrade med en snygg sport-BH och Apoteket Hjärtat visade upp sin egen svensktillverkade hudvårdsserie Apolosophy & mätte ut ett par kompressionsstrumpor i rätt storlek som jag fick med mig hem tillsammans med en day cream. Dessutom lyssnade jag på intressanta föreläsningar om faschia & fotskador, massor av ny kunskap, ny övningar och nya insikter.löparakutenfunky and fit träningspass Avslutade dagen med en promenad från Fotografiska där eventet ägde rum till Centralstationen med en stor, tung goodiebag på axeln – bland annat med vegoprotein från Friggs & 100% organic peanut butter från Vitaprana. Stort tack alla underbara företag som förstår, vågar och väljer att satsa på marknadsföring via influencers!

Efter tre träningspass, intressanta föreläsningar och massor av nya tjejer var det skönt att sitta fem timmar på tåget hem till Göteborg igen för att störta i säng och ta en lång sovmorgon igår.

Allt som allt – en grymt rolig dag anordnad av Träningsevent.se!goodiebag från sthlmheartbeat

föreläsning fot av apoteket hjärtat

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close