Vi bokade in 100 pers på vårt första event (och nu åker jag skidor i Stöten)!

I torsdags körde vi vårt första event med Dreampreneur Society, vår online academy & community för entrepreneurial life lovers, och det blev success! Temat var nätverkande, “Become a networking star” och det var sjukt kul att se all pepp, alla härliga människor och en lokal som bubblade över av inspiration och nya kontakter. Vårt mål med eventet var att få ihop 35 personer – men när det var 100 personer anmälda fick vi stänga anmälan, så himla kul!

Vi hade en kort föreläsning, men ville fokusera på att låta människor faktiskt hinna nätverka och körde därför en lite längre workshop ihop med bubbel & snacks innan vi avslutade kvällen med en tävling. Det blev ett lyckat event på alla sätt, massor av människor och väldigt mycket fin feedback.

Och nu, nu är jag i Stöten. Fjäll-liv, skidåkning och varm choklad. Peppar vinter och är glad att jag har fått en så bra outdoorstart på 2020 – först Åre & lavinkurs, sen Stöten och skidåkning.

Dagen har spenderats i alltför isiga backar & med dyr restauranglunch i Trysil – inte bästa dagen skidåkningsmässigt sett, men hit vill jag absolut tillbaka! Väldigt fint system, såg ut som det var massor av roliga backar och bra lutning. Lite charmigare än Sälen som har alla backar på samma sida, och lite högre än de svenska bergen i samma område. Ser ut att finnas en hel del offpist också!

Om tre veckor blir det andra berg. Högre, soligare och förhoppningsvis lite bättre snö. Vi åker till La Plagne med UCPA, för en veckas offpiståkning, kompishäng och semester. Ser fram emot det, men det är sen. Nu är nu, och nu ska jag njuta av ett par dagar i Stöten!

Var åker du skidor i vinter?

Gillar du den här typen av inlägg så klicka på hjärtat eller kommentera gärna!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close