Nu är vi anmälda – Aim challenge Lindvallen 2015!

Så var vi anmälda och betalda till Aim challenge Lindvallen 8 augusti 2015, Team Great Success. Det ska bli så sjukt kul! Cykla, springa, orientera. Jag är inte bra på något av det, så nu är det dags att börja träna!

Aim challenge är en multisporttävling där du under 6 h tar så många du kan av 60 kontroller, vissa kontroller värda mer poäng än andra. Man tävlar i lag, två och två. Svett, pannben & skratt. Vissa kontroller innebär klättring, simning, repellering, paddling eller andra äventyrsmoment. Sverigeeliten i multisport tävlar med oss nybörjare, alla på samma villkor och man sätter själv sin svårighetsgrad efter vad man vill och orkar.

Jag och min sambo kör tillsammans, första gången vi tävlar ihop och det ska bli riktigt roligt! Samarbeta, planera, tänka och peppa varandra. Kärlek! Vi anmälde oss idag och betalade 1400 kr för vårt lag, om några dagar blir priset 1 900 kr/lag och efter 1 juli är priset 2 100 kr/lag.

Woohoo! Någon mer som ska köra Aim challenge?

IMG_6410.JPG

 

8 comments

  1. Men vad kul!!! Jag och en kompis var helt inne på det och skulle anmäla oss men jag fick tyvärr förhinder. Nästa år!!
    Hon ska dock köra med en annan kompis istället, så det ska bli kul att höra deras upplevelsle – och så får jag som sagt sikta på 2016 istället.

    1. Men tack! :) Jag har tänkt köra i flera år, men det har inte blivit av eftersom jag har dragits med knäskada. Och det såg inte ut som att i år skulle klaffa heller, men helt plötsligt blev den helgen ledig så det var bara att boka! :) Ska bli så kul, återkommer med racereport sen.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close