Vita, pudriga skiddrömmar

0

Förra vintern blev det 53 skiddagar…i år har det blivit 3. Jag som älskar skidåkning längtar lite bort från ett grått Göteborg och hade gärna spenderat en vecka eller två i Alperna. Än så länge är inga planer satta inför vintern – men jag är riktigt sugen!

Mina härliga skiddagar i Åre satte igång suget och jag skulle verkligen vilja boka en resa med UCPA. Jag och Mia satt och pratade i liften om just de resorna – hon hade testat deras offroadresor och tyckte de var riktigt bra. Förutom att de är väldigt billiga – du får bussresa, liftkort, hyra av utrustning, mat & guidad skidåkning för 10-12 000 kr för en vecka – så verkar det vara väldigt skön stämning med massor av härliga människor! Val Thorens & Chamonix (där jag har varit på sommaren) är platser jag väldigt gärna skulle åka till!

Offpist och randonné är mina nästa skidmål – vad är dina?

Offpist i Sölden

Trevande försök till offpist i Sölden– med smala pistskidor… Kul var det iallafall!

0

2 comments

  1. att testa på att topptura är mitt mål också! snöskoteråkningen har jag liksom bockat av (också ett mål för vintern). :D

    0
Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close