Vita, pudriga skiddrömmar

Förra vintern blev det 53 skiddagar…i år har det blivit 3. Jag som älskar skidåkning längtar lite bort från ett grått Göteborg och hade gärna spenderat en vecka eller två i Alperna. Än så länge är inga planer satta inför vintern – men jag är riktigt sugen!

Mina härliga skiddagar i Åre satte igång suget och jag skulle verkligen vilja boka en resa med UCPA. Jag och Mia satt och pratade i liften om just de resorna – hon hade testat deras offroadresor och tyckte de var riktigt bra. Förutom att de är väldigt billiga – du får bussresa, liftkort, hyra av utrustning, mat & guidad skidåkning för 10-12 000 kr för en vecka – så verkar det vara väldigt skön stämning med massor av härliga människor! Val Thorens & Chamonix (där jag har varit på sommaren) är platser jag väldigt gärna skulle åka till!

Offpist och randonné är mina nästa skidmål – vad är dina?

Offpist i Sölden

Trevande försök till offpist i Sölden– med smala pistskidor… Kul var det iallafall!

2 comments

  1. att testa på att topptura är mitt mål också! snöskoteråkningen har jag liksom bockat av (också ett mål för vintern). :D

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close